Bookmarks

NBA 2K14

Alternativni nazivi: NBA 2K14

NBA 2K14 - sportski, novi košarkaški simulator. Igra NBA 2K14 je pušten u svijet ne tako davno, samo malo više od mjesec dana. No, budući da je velika serija petnaestog "serije", samo, odnosno, s poboljšanjima. Izvorno objavio verziju NBA 2K14 PC, i dalje planiraju da će igra biti dostupna za Xbox One i PlayStation 4. Ispostavilo se da je čak u buduće planove igra će biti dostupna u obliku

NBA 2K14 android.

Samo ovdje da se osjećaju mnogo gameplay možete samo ako igra NBA 2K14 preuzimanje. Ovdje se predlaže da se počne s činjenicom da ste pročitali informacije ispred vas i gledati na NBA 2K14 video i screenshotovi.

Kao i bilo kojem računalu igra ima svoje specifičnosti i veličine, koji ne može držati bilo kojeg računala, proizvođači navesti potrebne sistemske zahtjeve za dobar pas igru. Ovdje u igri su potrebni NBA 2K14 sistemske zahtjeve što je prije moguće i veće vrijednosti. U drugim slučajevima, ti samo pružiti ovaj problem i neugodnosti.

Tvorci, kompanija 2K Sports, odlučio Pocar pravi pravi ljubitelji košarke i staviti na naslovnici igre najveći američki košarkaš LeBron James. On se pojavljuje u igri u ime svog pravog tima.

Igra NBA 2K14 će sudjelovati pored već na raspolaganju ima i ekipa iz Evrope, u iznosu od četrnaest poznatog timova.

U ovoj igri ne morate da se naprezati da se bore protiv zastrašujuće čudovišta svog života, i izgraditi cijeli strateški zaokret-based lanac za poboljšanje i povećanje nivoa za igranje života. Ne postoji takva.

Možete preuzeti ulogu igrača u jednoj od vaše odabrane košarkaške reprezentacije. A glavni i jedini - Vaš zadatak je da se igra, pogoditi, pomažući na teritoriji košarkaškom terenu. To je takva vrsta sportske borbe, ali bez hladnim oružjem i bez oružja.

Za razliku od prethodnih igara, ova verzija ima nekoliko izmjena i dopuna:

• Poumnevshie protivnike;

• poboljšati atmosferu;

• Silly saveznici;

• dodano naredbe;

• poboljšanu grafiku.

Poumnevshie protivnika - njihov poboljšana umjetne inteligencije.

Poboljšana atmosfera - zapaljiva atmosfera košarkašku predstavu, zabavljao u pauzama charlidershi.

Silly saveznika - vidi neki glupi vaš tim i morate naprezati.

Dodano naredba - kao što je rečeno, tim iz Evrope.

poboljšanu grafiku - kvaliteta grafike, pratiti detaljno glavnih igrača u lice i okolnih navijača.

I u ovom verzija izmjene sastav na osnovu rezultata u posljednje prijelazni rok. Ono što dodaje još više realizma za one koji su u potrazi naprijed za oslobađanje novu verziju svijeta.

Igra NBA 2K14, kao što je rekao, stvarno sretan ljubitelje ove serije igara, kvalitetne grafike i relevantne soundtrack. Baš kao u stvarnom životu. Sjedeći na svojim monitorima ekranima vam nužno nastati osjećaj biti na košarku arene.

Tako nastavite. Uspješno igrate!

 

NBA 2K14