Bookmarks

Navy field

Alternativni nazivi: Marine Field

Navy Field online je masovna online igra. Igranjem će vas odvesti tokom Drugog svjetskog rata, gdje ćete se morati boriti s neprijateljskim flotama.

Morat ćete odabrati flotu, koja zemlja će zapovijedati Sjedinjenim Državama, Njemačkom, Japanom, Francuskom, Italijom ili SSSR-om.

NavyField preuzimanje možete na službenim stranicama igre besplatno.

NavyField registracija neće vam trebati dugo, trebat će vam:

 1. sit na službenoj web stranici igre;
 2. kreirajte svoj račun;
 3. unesite fiktivnu prijavu;
 4. unesite lozinku koju ste kreirali;
 5. unesite svoju adresu e-pošte.

Next, možete pokrenuti igru, za to, na glavnoj stranici sajta unesite vašu prijavu (ID) i lozinku (lozinku).

Na početku igre imate mogućnost da odaberete jedan od predloženih načina igre, izbor broda i sama bitka će ovisiti o tome. Moći ćete da se borite i na fregati i na podmornici. Borba se može dogoditi u različito doba dana. Isto tako imate mogućnost da odaberete način snimanja neprijateljske luke, gdje ćete morati odlučiti da čuvate svoju luku ili napadate luku neprijatelja. Bez obzira na izbor načina, bodovi za bitku se dodjeljuju svakom igraču pojedinačno i svakom timu u cjelini. Pobednik je tim koji je izazvao najveću štetu neprijatelju ili je potpuno porazio svoju flotu.

Navy Field možete igrati i sami i sa prijateljima, možete kreirati vlastite cehove i napadati protivnike.

Da biste pobedili neprijatelje, morate imati ne samo dobru flotu, već i znati njene glavne komponente napamet.

 • ;
 • FCS;
 • oklop;
 • oružje;
 • municija;
 • torpednih cijevi;
 • aviona za flotu.

U floti postoji mnogo varijanti od

motora, ali izbor motora zavisi od vašeg stila igre, uvek imate mogućnost da zamenite motor na vašem brodu.

FCS je druga, važna komponenta vašeg broda, zahvaljujući FCS-u, možete koristiti oružje na brodu, svaki tip FCS ima svoje karakteristike i karakteristike i pogodan je za različite klase brodova. Oklop je potreban da bi se spriječili udarci u trup vašeg broda, oklop može pružiti sigurnost i za palubu i za brod u cjelini. Oružje je važan dio svakog broda, bez oružja koje ne možete sudjelovati u bitkama, postoje tri vrste oružja: normalno (oružje), velike udaljenosti, oružje za borbene zrakoplove. Municija uglavnom granata na pištolju, oni su četiri tipa, u zavisnosti od tipa broda. Torpedne epruvete Vaš brod možete opremiti mina, raznim torpednim instalacijama. Avioni imaju četiri tipa aviona u floti, projektovani su za različite svrhe, ometaju protivnika ili bombarduju njegovu flotu, ali ne treba zaboraviti da snabdijevanje gorivom od njih nije neograničeno.

Navy Field online je pun raznovrsnih mapa koje će varirati u zavisnosti od toga koga se borite.

Igra Navy Field će vas uroniti u svijet pravih bitaka Drugog svjetskog rata i možete promijeniti tijek povijesti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more