Bookmarks

Navi Age

Alternativni nazivi: Navi Age

Navi Age Igra: Pirate Story

Biti gusar nije lako. Trajno valjanje, jak rum, slana riba, zauvijek nezadovoljni kapetan i izdajnički prijatelji saučesnici. Pa ipak, pozovite ih da se iskrcaju i postanu momci koji se pridržavaju zakona, brzo će vas hraniti ajkulama.

Igra Navi Age, verovatno najsvestranija pretraživačka igra u kojoj su mehanika i unutrašnji svet dostigli zaista impresivnu veličinu. Programeri su najviše pažnje posvetili svim trenucima, od crtanja detalja do opremanja brodova i karakterističnih karakteristika. U Navi Age-u je igra zaista zanimljiva, uzbudljiva, fascinantna.

Lift anchor!

Čak i igrač koji nikada nije obratio pažnju na pomorsku temu uskoro će biti savršeno sposoban da radi sa konceptima kao što su šifre i mizzen-jarbol, ravno i koso jedro, prednji i skladišni. Vremenom, možete izgraditi svoj brod. U meniju ćete videti njegove karakteristike:

 • Sails
 • Pitanja
 • Posude
 • Uvorot
 • Precision
 • Critical attack
 • Kritična odbrana
 • Protection
 • Snaga N-Parsa
 • Power V-Sail
 • Power cheerful
 • Type
 • Troum
Da biste saznali koliko materijala će se koristiti za izgradnju borbenog broda i koliko će koštati.

Pristup svim funkcijama igre koju igrač dobije, kada je prošao registraciju Navi Age. Milijuni ljudi su iskoristili ovu privilegiju, a sada ore otvorene prostore, otkrivaju zemlje, tragaju za blagom, bore se i pregovaraju, uopšte, ponašaju se aktivno.

Po preuzimanju komande nad brodom, birajte neustrašivi tim. Pošto igre na pretraživaču uvek moraju nešto da razviju, Navi Age iPlayer nastavlja ovu tradiciju. Indikatori rasta moraju se dati brodovima i mornarima, ali sam kapetan ne bi trebao zaostajati. Ako neki kvaliteti pomažu tokom napada, drugi imaju koristi u odbrani i borbi u bliskoj borbi. Ponekad, da bi izoštrili neku od karakteristika, dovoljno je da ažurirate svoju opremu.

Bitka ili trgovina?

Ishod bitke će zavisiti od toga koliko pažljivo i odgovorno pristupate izboru tima i broda, njihovoj opremi i obuci. Na kraju krajeva, čak ni kapetan Huk nije se oslanjao samo na snagu svoga žestokog pogleda i oštrinu kuke, već se opskrbljivao topovima, barutom, sabljama i pištoljima.

Kad napadate karavane i organizujete borbe-pucnjave sa drugim igračima, pokušajte da se ne naoružate čak ni zubima, već korenima kose. Zapamtite da se protivite stvarnim igračima koji su zainteresirani za pobjedu i dobivaju manje od vas. Njihova flota može imati više brodova koji su savršeno zaštićeni i opremljeni vojnim oružjem, a posada može biti bolje obučena i imati više iskustva.

Ako shvatite da još niste sazreli za aktivne akcije, možda će vam biti profitabilnije dok se bavite trgovinom, uštedite novac, snagu i vještine. Na mnogim kontinentima nema nedostatka trgovinskih luka, a lako ih možete kontaktirati tako što ćete prevoziti raznu robu za prodaju i kupiti potrebne resurse. Nudeći svojim susedima dragocenu robu, možete zaraditi pristojnu količinu novca i pokrenuti nešto što vam je hitno potrebno u ovom trenutku. Kada dostignete pedeseti nivo, možete proširiti flotu i dodijeliti trgovinu u automatskom načinu rada. To nas oslobađa stalnog kretanja između obala, oslobađajući dragoceno vrijeme za hitnije i korisnije aktivnosti.

Developeri su ispunili igru ​​do očnih jabučica sa raznim mogućnostima da sami razviju priču. Zanimljivi zadaci različite složenosti, šarene borbe, odlični pejzaži, odlična grafika i online ćaskanje igrača, samo vrh ledenog brega. Ostatak morate sami istražiti, utonuli u valove uzbudljivog zapleta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more