Bookmarks

Moje Zemljišta

Alternativni nazivi: My Land

Među velikim brojem različitih on-line igračka stoji My Lands. Specifični sistemski zahtjevi nije tu, da postane jedan od igrače u igri, potrebno je samo pristup internetu sa apsolutno bilo kojeg računala i instaliran jedan od najnovije verzije preglednika.

zaplet igre je jednostavan: Moja zemlja vas poziva da postane vladar grada je podijeljen u dijelove carstva i boriti se za prevlast u drugim područjima svog drugih vladara, kao što su male komade nekad ogromnog carstva. Da bi se borio će imati za magične Black Pearl. To je resurs, od kojih je posjed daje privilegiju povremeno. To se može naći u brojnim zadatke, ali možete kupiti za novac jedinicu. Moja igra Zemljište, koji mogu sudjelovati i djeca i odrasli, je vrlo lako za početnike. Moram reći da mi je Zemljišta online prijave savršeno jednostavno i lako u toku ovog postupka, igra će vam reći ono što je sljedeći korak. Na primjer, vi ćete biti u mogućnosti da izaberete grad koji će uskoro imati svog heroja i noge, što ga čini prosperitetnu i uspješnu. Da biste to učinili, morate popuniti samo u poljima, da dođu do sa imenom svog junaka - prijavite se i unesite lozinku u odgovarajuće polje. U isto vrijeme, također trebate izabrati utrku, koja će pripadati svoj lik. Njihova igra Moja Zemljišta nudi četiri: svjetlo i tamno patuljci, demoni i vitezova. Tko je dobar i koji je - zlo, tu je lako razumjeti: tamno vilenjaci i vitezovi su svjetlo i tamne vilenjake i demoni - mrak. Svaki od njih ima moju Zemljišta online igra uključuje 8 vrsta vojnika. To uključuje predstavnike različitih zanata: mađioničari, iscjelitelja, strelice, i drugih plaćenika. Evo, takođe, tu je posebna vrsta - čudovišta.

Light Elves - žive u magične šume sa velikim slapovima. Knights - žive u Svetoj zemlji.

The Dark Elves (Drow) - krije u šumama of the Damned.

Demons - radije mrtav zemljišta.

Svaka od njih ima određene bonuse u igri na određene vojne jedinice i, naravno, vađenje resursa. Na primjer, vilenjaci bonus se plaća za proizvodnju drva, kao bonus na borbene jedinice su pripremljeni kao iscelitelji. Oni imaju sposobnost da oživi nakon borbe. Knights izdao bonus za žitarice i zlato. Oni također mogu nositi u svom ruksaku dva puta drugi. Dark Elves dobiti ohrabrenje za drvo i željezo, a bonusi imaju pravo na jedinicu kao mađioničari. Demoni u bodovanje za vađenje kamena, i kao za ostatak privilegije koje za vrijeme napada može biti jači od drugih rasa za trećinu. Tako su dobili plus kao plaćenike. Tako vidimo da je saldo od 3 trke postavljeni savršeno, i odabirom bilo koji od njih možete doći do vrha individualne karakteristike i sposobnosti izabrane rase.

A za one koji ne mogu čekati da se igrati igre online My Lands, dodajući da je Black Pearl - nije samo magični resurs. Ne može dobiti kroz pljačku. Oni mogu platiti za premium usluge. Pored toga posebne trofej, postoji nekoliko važnih prirodnih resursa koji će biti korisni za razvoj i poboljšanje:

- drvo

- Žitarice

- kamen

- Zlato

- željezo.

Ovih pet resursi se mogu izvući na različite načine, a onda - u ovom trenutku, u skladištu, ali možete ih izdvojiti od neprijatelja, hvatanje radnju. To se zove borbena misija u igri. Tu su i igrači i neborbene zadatke. Na primjer, možete istražiti kraljevstvo, špijun, monitor ili čak i kolonizirati sve, osim ako naravno rada.

In My Lands igraju vrlo lako i zabavno, vi čekaju nove avanture i emocije, uz to, da ćete upoznati mnogo novih prijatelja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more