Bookmarks

MU porijeklo 2

Alternativni nazivi: MU porijeklo 2, MU porijeklo 2

MU Origin 2 - senzacionalni MMORPG sakuplja sve ekrane telefona

Game MU Origin 2 iz studija Webzen, koji je kreirao mobilnu verziju čuvene računarske igre. Sada možete u potpunosti uživati u200bu200bu procesu sa svog pametnog telefona. U našem slučaju igrat ćete se putem android Bluestacks emulatora. Sama igra bit će zanimljiva onima koji vole bitke i masovne bitke. Morat ćete preuzeti komandu nad novonastalim herojem, napumpati ga i dovesti ga da se bori s ostalim igračima na globalnoj mapi.

Započelo je

Pri prvom pokretanju morate preuzeti dodatne datoteke igara, veličine 1600 MB. Zatim će nas čuvar igre odvesti na bojno polje, gdje se tri hrabra junaka bore sa minotaurima. Odjednom meteorski pljusak kreće s neba, ali meteoriti nisu jednostavni, to su demoni koji padaju s neba. Naši junaci ne očajavaju duhom i zagrijani bojnom žurbom u bitku. I tako počinje naše putovanje u svijetu MU Origin 2 da se igramo.

Da započnemo, izaberimo lik za sebe:

  • Mračni vitez je majstor borbe oko ruke. Kombinuje ovladavanje mačevima i brutalnu silu za uništavanje neprijatelja.
  • Tamni čarobnjak čarobnjak je specijaliziran za elemente. Kontroliramo mistične uroke koji će iznenaditi neprijatelje.
  • Elf - forsirajte svaki metak da nanese maksimalnu štetu. Puca smrtonosnim strelicama zbog kojih čak demoni bježe od straha.
  • Sveti mađioničar je pristaša magične umetnosti i poziva pomoćnika. Koristi moćne čarolije i priziva stvorenja iz drugih svjetova.

Svaki od junaka ima pokazatelj složenosti igre i karakteristika, tako da ove podatke uzmite u obzir pri odabiru.

Igra započinje, vaš lik se pojavljuje u gostionici i prihvaća prvi zadatak. Morate se riješiti gomile pauka u blizini grada. Kretanje se provodi pomoću džojstika na lijevoj strani, s desne strane imate izgled borbenih vještina i tipku za napad. Napominjemo da igra ima automatski način kretanja i borbe. Zato ne brinite da morate stalno nadgledati svoj lik, on se može odlično nositi s neprijateljima bez vas ili putovati do sljedeće točke na ruti.

Pređite da biste prošli liniju potrage i time ćete zaraditi prve kovanice, nabaviti prvu opremu i podići početni nivo. Podižući razinu, otkrit ćete nove značajke igre i vašeg karaktera. Kako napredujete kroz priču, naučit ćete detaljnosti igre, pa pažljivo pročitajte šta vam pišu likovi iz igre. Također, kako se više budete podizali, širi se i raspon vještina napada i iscjeljivanja. Pažljivo ih proučite i koristite ih u borbi, a ne zaboravite da povećate njihov nivo.

Dongeons

Igra

MU Origin 2 ima vlastitu funkciju tamnice u kojoj se morate boriti protiv čudovišta i šefova. Možete ih preuzeti sami ili u grupi s drugim igračima. Na kraju avanture čeka vas nagrada. Svaka tamnica ima nivo poteškoća u zavisnosti od ukupne snage igrača. Ukupno ima 15 tamnica, svi se otvaraju kada lik dosegne određenu razinu. Dnevno se izda do 5 pokušaja posjeta takvim mjestima. Zato ih trošite mudro, jer je nagrada tamo dostojna. Ako ste otkrili novu, napredniju tamnicu, ali pokušaji su već korišteni, morat ćete pričekati sljedeći dan.

nivoa i oprema

Glavno jamstvo pobjede u bilo kojoj bitci su vaš nivo i moć. U osnovi, povećanje razine omogućava vam dovršavanje zadataka za koje steknete iskustvo, novac, a ponekad i artefakte. Takođe možete steći iskustvo uništavanjem čudovišta na karti na različitim lokacijama, vrijedne nagrade takođe mogu odustati od njih. Takođe, na vašu snagu utiče oprema, njena rijetkost i nivo oštrenja. Vrste retkosti:

  • magic - zeleno
  • Retko - plava
  • jedinstven - ljubičasta
  • Epic - narandžasta
  • legendarno - crveno

Crvena brzina je najjača i najslađa, vrlo je teško pronaći je, ali ako sastavite kit, uzmite u obzir da ste postali nepobjediv.

Učitavanje MU Origin 2 na računar je jednostavno. Za početak moramo preuzeti i instalirati Bluestacks android emulator i zatim igrati u njemu.

 

MU Origin 2 na PC-u