Bookmarks

Monsters Vs.

Alternativni nazivi: Monsters Vs.

Igra Čudovišta protiv online & ndash; je besplatan uloga-igranje igra, koji se bore za taktički sistem.

Da bi se shvatilo ono što je on-line igra Monsters vs zamisliti pred čudovište. Vrlo tamne i približava trupa, sa ogromnim ustima, krvavih očiju? Zaintrigiran, zatim da se registruju i uživajte zajedno sa drugim igračima u Čudovišta protiv online. & Nbsp;

Prijavite u igri Monsters vs jednostavna i neće vam trebati puno vremena. Prva stvar koju trebate učiniti u registraciji meniju Monsters, je da izaberete lik iz četiri trke, gdje njegova rasa uskoro će znati kakav dojam da se vaše čudovište, na primjer, Zavriev, maska, Daphne Fury (svaki lik ima svoju specijalizaciju ), a tek onda čine ime. Jednom Slažem se s uvjetima igre, morat ćete postaviti lozinku na kojoj će biti moguće intervenirati u životima vaše čudovište. Sljedeća unesete ispravnu Email, i čestitam, prošli registraciju Monsters. Sada možete igrati Čudovišta protiv njegovog karaktera.

Nemojte računati na činjenicu da je vaš nastup na jednom sva bića užasnut i pogodio let. Život i krv čudovište je pun natprirodno problema.

igrati online Monsters vam neće biti lako, jer je teško držati na distanci sve kad su svi isti kao vi čudovišta! Animal moć, i razjasniti odnos sa kandžama i zubima bili natrag u srednjem vijeku i na moderno doba u modernim čudovište u arsenalu najnovijih dostignuća nauke: luda i ubilački eksploziva, laseri, i tu je čak i NLO! Upravljanje sve ovo ćete biti lako, samo trebate slijediti pravila: skok precizno, i pogodio desni na meti. Postizanje pravo umijeće, vi ste uvjereni da je sve ovo samo početak, a nema ograničenja do savršenstva.

igrati igre Čudovišta protiv online je vrlo uzbudljivo, jer sada dostupan varijacije razvoja karaktera. & Nbsp;

The Monsters može igrati tri vrste zanimanja: Pirotehnika, Energizer i strijelac. Međutim, kako bi se početi koristiti vještine ste izabrani struke morat ćete koristiti određene oružje u borbi. Kada otvorite vještinu morate učiti, to se može učiniti za vještine bodova, koji će se dati tek kada stigne novi nivo tvog karaktera.

Monsters online igra ima, kao što je ton kolone. Tone određuje izdržljivost vašeg lika. Apsolutno svaki Battle of ton koji koristite. Ali, ako vaš čudovište potpuno ponestalo zaliha tona, onda treba odmah imati koktel ili kupiti zvijezda za Real. Također, zahvaljujući zvjezdice u igri ćete biti u mogućnosti da biste dobili druge bonuse, ali oni praktično ne utječu na snagu svoj lik, tako realschiki i obični igrači su gotovo jednaki u pogledu snage.

Ako želite masivan borbe, ova igra je stvorena za vas. Vi ćete biti u mogućnosti da se pridruže klan druge igrače, ali za one koji vole da se bore sami čeka mnogo zanimljivih zadataka i zadatke za svačiji ukus. Treba napomenuti da je u ovoj igri je cijenjen ne samo moć, snagu i rane krinkom straha, ali i snalažljiv, lukav i dobro logičko razmišljanje.

& nbsp;
 

Monsters online registracije