Bookmarks

MonstersArmy

Alternativni nazivi: MonstersArmy
Ali u svakom slučaju, i kada započnete MonstersArmy igru ​​s vama, već se to dogodilo. Kada ste napadnuti u tamnim šumama, kada pratite svoj vlastiti način, imate posao, probudili ste se potpuno drugačije. Sada - žedan krvavo meso. Ali šta možete učiniti? I sve ovo će vam biti dostupno čim prođete registraciju MonstersArmy. Pismo je link za aktiviranje vašeg naloga. To je sve poslovno. Inače, niski sistemski zahtevi omogućavaju to praktično bilo kome. Ti vampiri i vukodlaci se bore u ovom izvanrednom svetu zbog svoje superiornosti. Samo MonstersArmy igra daje priliku da doživite nezaboravan osećaj! Toliko razmišljanja o tome kako ne, odmah treba da preuzmete hitne stvari. Što se tiče zamka, na njenoj teritoriji je neophodno izgraditi mnogo različitih zgrada. Naravno, ne svi odjednom. Ali postepeno će svi ti objekti biti izgrađeni na vašoj teritoriji. A ljudi i zlato zauzvrat su među najvrednijim resursima. Ako ste dovoljno jaki i mislite da imate dovoljno bogatstva, niko neće prestati napadati suseda pljačkom. I resursi su vrijedni izvori neutralnih gradova. Zato nemojte sjediti.

Kampanja

A da ima šanse za uspeh, prikupi impresivnu vojsku. Igra Monster Army vam omogućava da kreirate grupe jedinica kao što su Specijalne jedinice, vazdušne jedinice, pešadijske i konjičke jedinice. Impresivno? To je tačno, glavna stvar je imati mudrost da sve upravlja!

Važna komponenta igranja - istraživanje. Oni pomažu otkrivanju posebnih sposobnosti. Smanjivanje je vampira Bloodlust, Poboljšana sposobnost letenja, Kontrola umova i poboljšano lečenje, i sposobnosti vukodlaka su rangirani Smanjivanje štrajka glađu Lupine, Howling Wolf i Paket taktike. Pokušajte da iskoristite ove mogućnosti jer ste vi u budućnosti! Nastavite do igranja sada kako biste osigurali bogat odmor! Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more