Bookmarks

Monopoly Star

Alternativni nazivi: Monopoly Star, monopol

Igra Monopol Star je multiplayer online igra pripada žanru i laquo; ekonomsku strategiju & raquo;, u kojoj vam je potrebna strast, sreća, inteligencija. Ovo je fascinantan hobi sa svojim prijateljima. Osim prijatno emocijama koje ste dobili za stolom igra Monopoly, učesnici VIP-igre imaju sposobnost da prevesti pobedu na vlastitu elektronski novčanik.

Igra Monopol diktira pravila, što je bliže svom desktop verziju (Monopoly, trgovac, bankar, milionera i tako dalje. ). Radi lakšeg snalaženja, gameplay je automatizovano u Monopol online, to ne gubi mogućnost vaše učešće u donošenju bilo kakve ekonomske odluke. Glavni cilj igre Monopol online je uništenje svojih neprijatelja, ali ne treba da bude ono što jeste stečaj. Vaše stanje Monopol online može se povećati: iznajmiti ili prodati nekretninu, želite kupiti ga.

Prije nego što Monopol igrati online, da li vaš kompjuter zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp; Monopol za registraciju ne uzima puno vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; Registracija & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Molimo vas da unesete ispravnu e-mail;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite sigurnu lozinku, i ponavljam;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Smisli nadimak karakter i upload avatara, a zatim unesite svoje pravo ime, pol, datum rođenja i regije stanovanja;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite i laquo; up & raquo;.

Igra Monopoly & ndash; to je popularan u cijelom svijetu ekonomske igre odbora, koji je nastao od strane američkog Charles Darrow. Igra Monopol Star prilično uzbudljivo, zbog čega su učesnici pokazati emocije, na istoj utakmici Monopol je ekonomska strategija s prilično jednostavnim pravilima. Monopol Online može igrati najmanje 2 osobe. Vaš cilj je da protivnika u stečaj. Ti ćeš biti u Monopol igrati online i smenjuju bacanje kocke, kreće u krug na nekim pozicijama i ndash; za koliko je pao na kockice. Vaši postupci Monopol online direktno zavisi u kom polju (ćelija sektor) ćete, da je, postoji nekoliko opcija: kupiti banku ili zgrada ; platiti otkupninu, ako je sajt je u vlasništvu protivnika. Da bi zaradili u Monopol online, možete iznajmiti ili prodati vlastite strukture i djelovanja. U tom slučaju, ako je transakcija nije dovoljno novca, možete uzeti kredit u igri Monopoly.

Vi ćete igrati Monopol online na starim pravilima. Na raspolaganju igrališta; ćete imati suparnika, vi roll kockice (virtualne, u ovom slučaju). Monopoly igra će vam omogućiti da kupite objekata i prikupiti novac. Kreatori Monopol online na slavu pokušao da napusti maksimalnu sličnost sa online verziji igre njegove stvarne verzija. Moram reći da su to uradili: prva minuta igre Monopol Star doslovno zaslepiti realizam, jednostavnost, razboritost i praktičnost.

Igra Monopoly je prvobitno postavljen kao slobodan igra, ali postoji i mogućnost ubacivanja sredstava, na primjer, kupiti VIP-status, koji nudi mnoge prednosti. Ali, Monopol onlin e je opcijski stanje: ne možete potrošiti novac i uživati ​​u Monopol online!

& nbsp;

Make Money Monopol onlin e može biti igranje s drugim igračima na novac kao što je dogovoreno (osvojiti možete dovesti u WMR-purse) . Također možete sudjelovati na turniru, koji ima nagradni fond. Monopol online, tu je još jedan način da zaradite novac - da učestvuje u affiliate program projekta. Znači da ste zaradili u Monopol onlin je, možete provesti u igri ili stavi torbicu WMR.

 

Monopoly Star online registracije