Bookmarks

Mobile royal

Alternativni nazivi: Mobile Royal

Mobile Royal na PC-u - strateške bitke u svijetu fantazija

Igra Mobile Royal iz studija IGG odavno se etablirala kao visokokvalitetna strategija sa elementima aktivnih bitaka. Postanite jedan od vladara moćnog kraljevstva. Borite se horde zvijeri koji napadaju sa svih strana. Za poraz neprijatelja koristite svoje vještine strateškog i taktičkog planiranja. Zapamtite, svako se kraljevstvo na karti bori za svoje mjesto na suncu. Požuri, heroje, svi te čekaju!

Mobile Royal Start

Vaš dvorac gori, napadam Zvijeri. Očekujte pomoć od Banora - ovo je paladin, on je u bitci drugačiji. Odvedite ga u službu i uključite se u bitku. Bitka se vodi na maloj parceli zemlje, na kojoj se vaše jedinice na čelu s herojem bore s jedinicama i neprijateljevim herojem. Da biste pobijedili, morate ih pobijediti. Za to možete koristiti i jedinstvene sposobnosti. Pobjeđujete, ali neprijatelj uvodi Ifrit u igru u200bu200b- moćno stvorenje koje širi vatru. Brzo iskoristite snagu svog zmaja za poraz.

Poslije bitke, zauzmite obnovu grada i dvorca, jer je dvorac ključ uspjeha i moći. Zatim idite na kamen iseljenja. Tamo ćete pronaći niz bitaka u kojima, pobjedom, možete dobiti kamenje da prizovete nove moćne junake. Ulazimo u našu prvu bitku. Odaberite svoj glavni lik i jedinstvenu sposobnost, u ovom slučaju, poziv vatrene moći zmaja i kliknite "boj". Bitka protiv patuljaka, očito su htjeli vratiti svoje stvari, zbunjujući nas s razbojnicima - još su gora! Naš junak se ponovo savršeno pokazao. Sjetite se da heroji vode vaše vojnike u bitku, kao i da pomažu zalihe i jačaju vojsku. Pokušajte sakupiti što više junaka kako biste stekli prednost u širokom rasponu situacija.

Pokušajte pozvati svog drugog Saori heroja. Ona je sveštenik i biće veliki iscjelitelj za vaše vojnike. Ukupno se u borbu može uzeti do četiri heroja, a u igri ih je 30. Najzanimljiviji od njih:

 • Skarliss, nekromant, zapovijeda strijelcima - pokušao je pod svaku cijenu spriječiti građanski rat. Kad su joj pokušaji propali, okrenula se nekromanciji da svom narodu pruži zajedničkog neprijatelja i tako ga ujedinila.
 • Reginald, vitez u komandi konjanika - član kraljevske porodice, proveo je djetinjstvo u veličanstvenom dvorcu. Školovao se kod najboljih mentora u zemlji, pokazivao poseban interes za sukobe iz prošlosti. Pokušava dokazati da je dostojan nasljednik svog kralja.
 • Balthazar, arhdemon, zapovijeda konjicom - niko ne zna zašto se polus demon Balthazar probudio iz sna, ali činjenica ostaje: gospodar tamne magije sada je uključen u sukob naroda i zvijeri.
 • Isabelle, plaćenica, zapovijeda strijelama - kada su je demoni ubili njenu porodicu u djetinjstvu, zavjetovala se da će se osvetiti i učinila je to ciljem svog života. Stoga od nje možete čuti samo jednu frazu "Ubijam demone".
 • Atlas, golem, zapovijeda konjicom - jedinstvenim golemom koji je volio pjesme bardova o mučnim djelima heroja. Shvaća da je njegova dužnost zaštita i pravda. Za to ima više nego dovoljno snage.
 • Tanaka, ronin, zapovijeda pješaštvom - neuporedivim borcem, ne poznavajući straha, poniznog i znajući cijenu časti. Njene istinske namere još uvek su misterija. Ali, postoje prijedlozi da ona traži vrijednog vođu.

Svaki od junaka jedinstven je u svojoj historiji i svojim vještinama. Svaka je korisna u pojedinačnim slučajevima. Kombinirajte ih mudro i nećete imati jednakih u borbi.

Mobile Royale Construction

Od borbi, morate obnoviti vlastiti grad sa dvorcem na planini. I ovo morate izgraditi:

 • Lazaret - neophodan je za lečenje vojnika. Nadogradite ga da bi povećao broj vojnika koji se mogu zacijeliti u isto vrijeme;
 • academy - Ovdje se provode istraživanja kako bi vaš grad mogao rasti. Poboljšavajući ga povećavate brzinu istraživanja;
 • skladištenja - štiti vaše resurse od neprijatelja. Poboljšavajući ga, povećavate broj zaštićenih resursa;
 • Blagajna
 • - omogućava vam stvaranje taloga kristala. Nadogradite ga za povećanje maksimalne veličine depozita;
 • kasarna - neophodno za obuku raznih vrsta trupa. Nadogradite ih da biste povećali broj vojnika koji se mogu istovremeno obučavati.

Ovo su glavne zgrade, ostatak će se otvoriti tokom igre i dostizanja određenih nivoa.

Preuzimanje Mobile Royal-a na PC-u je vrlo jednostavno. Dovoljno za početak instaliranja Bluestacks-a na vaš računar, a zatim instalirajte igru u200bu200bi igrajte direktno s emulatora.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more