Bookmarks

Mirror's Edge 2 Catalyst

Alternativni nazivi: Mirors Age 2 Catalyst

Ogledala Edge 2 Catalyst: Battle Parkour.

Mirrors Edge iz 2008. godine podvrgnut je plastičnoj kirurgiji i utjelovljen je u novom proizvodu. Igra Mirrors Edge 2 Catalyst nastavlja da se poboljšava sa stylusom developer-studio DICE i izdavačem Arts Electronic, na vrijeme za najavljeno izdanje 24. 05 2016, i čine igrače sretne na platformama:

  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PC

Mirrors Edge 2 Preuzimanje katalizatora još nije moguće, ali možete unaprijed naručiti i postati jedan od prvih sretnika koji se bave sterilnim svijetom ogledala.

Sudeći po video snimcima i službenim porukama, igra će biti vrhunac igre. Ovo nije samo igra o parkouru, već potpuno nova ideja. Na E3 2015, iz prikazanog trailer-a, postali su poznati ne samo datum izlaska, već i značajke igre.

  • Otvoren, besprijekoran svijet s potpunom slobodom akcije
  • "Vizija budućnosti" označavajući moguće objekte za akciju
  • Nedostatak vatrenog oružja od glavnog lika, sve bitke su ručne ruke
  • Prisustvo važnih i manjih zadataka

Uranjanje u prostor za igru.

U gradu Ogledala, gledat ćete kroz oči djevojke Faith, koja dostavlja informacije izravno u ruke kupaca, krećući se u žurbi u grad, radeći vrtoglavo zaustavljanje. Ona trči je ime osobe koja pruža uslugu dostave, a jednog dana je uhvaćen u zaveri kompanije Elysium, koja provodi tajni razvoj.

Šef Faith pokušava da zaustavi devojku, ali ona počinje da istražuje sopstvenu, a sada njen zadatak nije samo da iskoristi gradsku arhitekturu da pronađe novi način kretanja, već da pobegne od svojih progonitelja koji pokušavaju da izaberu artefakt koji je bio u njenim rukama.

Glavno mesto za parkour krovove, ali u svojoj brzoj trci, Faith koristi svaku priliku da se kreće. Pomaže vazdušnim kanalima, kablovima, cevima, izbočinama, mrežama. Sa krovova ulazi u zgrade, i biće u tamnicama, gde nije tako kristalno kao u gornjem delu grada.

I otvoreni svet, u izvesnoj meri, ima svoja ograničenja. U izvršavanju misije, heroina će postepeno otkrivati ​​nove teritorije na mapi, ali u otvorenim područjima odabrati bilo koji pravac.

Skoro možete preuzeti Mirrors Edge 2 Catalyst i saznati da je Faith nenaoružana, iako su njeni progonitelji naoružani do zuba. Ali zahvaljujući odličnoj fizičkoj obuci, ona ne samo da može brzo napustiti opasnu zonu, već i, ako je potrebno, pobediti u borbi protiv ruke, što je izjednačava sa elitom superheroja.

Heroina se razvija tokom misija, pokazujući svoj živahni karakter i emocije. Mirrors Edge 2 Catalyst na PC-u obećava da će biti dinamičan, brz i jedinstven. Postavite nove pravce i istražite sposobnosti Faith koristeći minirane objekte da biste završili misije.

Imat ćete različite zadatke i zagonetke, i možete odabrati pravac parcele. Učestvujte u masovnim sprint trkama u kojima morate da dosegnete određenu tačku iz određene tačke, pokazujući najbolji rezultat. A u puzzle Hacking zagonetki, morate se popeti na sam štand, otvoriti ga i obilježiti svoju pobjedu, ostavljajući svoju etiketu umjesto korporativne propagande.

Summing.

Najavljene mogućnosti inspiriraju, još više uzbudljivo, želju da kupite katalizator Mirrors Edge 2. Pucnjava, hajka, misija, korporacije sa svojim misterioznim razvojem, špijuniranje ljudi, svetlucavi grad i trik trik parkura su ono što čeka igrače u novoj verziji igračke.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more