Bookmarks

Ministarstvo rata

Alternativni nazivi: Ministarstvo rata

Ministarstvo od rata online & ndash; multiplayer browser-based strategija igra model besplatno. Događanja u svijetu igra razvija u realnom vremenu, tako da ćete uvijek imati priliku da interveniše u ono što se događa. Uhvaćen u srednjem vijeku, od vas će na čelu svoje carstvo i uzeti na zadatak radi sve što je moguće da bi se napredovati. Mi ćemo morati da se titanski napore da transformiše svojim izgledom i postati mudar zapovjednik odražava sve opasnosti, i da osvoji od drugih, to je loše.

Da se vratimo u prošlost, potrebno vam Ministarstvo od rata da se registrujete. Nakon što vaš račun će biti odmah u stanju stvoriti lik i idu između nepoznatom virtualni život.

pitati zašto biste trebali igrati igre Ministarstvo od rata ? Razlozi su mnogi. Prvo, jer ćete imati jedinstvenu priliku da se čak pet perioda razvoja, naime Savage Godine Dark Godine feudalne Godine Dvorac Godine [ 39] i Empire [dvije] Godine . Sa svakim korakom ste u postaju moćniji i samopouzdanja. Drugo, imate izbor sta da postanu. Vi odlučite što najprikladnije kulture. Rim, Egipat, Perzija, ili mogu, & nbsp; Kina? Sve ove civilizacije njihove posebne bonuse, određeni način života, poseban trupe. Civilizacija, koje će se upravljati, morate dovesti do dominacije u svijetu. Ako je to bilo moguće & ndash; tako ostvarila najviši cilj. Treće, Holding Ministarstvo od rata da se igra, nikada nećete dobiti dosadno. Uostalom, mnogi širok spektar aktivnosti jednostavno ne daju drugi odmora! Vi ćete morati da se bave, i izgradnju, a da izaberu vojnicima za svoju vojsku, i brinuti domaćih životinja, što je na kraju postala veliki pomagač u borbi, ali i stalno se osuši svoje glave nad onim što je najbolja strategija za narednu bitku. Što se tiče životinja, oni su blagoslovljeni (tri vrste) i sretan dom (kao što su tri tipa). Što se tiče vojnici trebaju biti svjesni da im je potrebno da pažljivo odabrati i učiniti, to je da se zaposli borac, možete na lokalnoj konobi. Pa, u četvrtom gemu Ministarstvo od rata nudi širok spektar različitih opreme koja se odupru iskušenju da ga probati u akciji To može samo prevariti. Oprema je podijeljena na četiri razine kvalitete. Svaki nivo je označen različitim bojama - bijela, zelena, plava, ljubičasta i ndash; od slabog opreme za high-end, odnosno. O da, i to nije sve! Tokom igranja možete pronaći saveznike i učiniti nezamislive stvari. Ulazak u klanu & ndash; pravu odluku. Pogotovo jer Ministarstvo od rata besplatno nudi ovu korist.

& nbsp;

To je potrebno reći i o dodatnim prednosti projekta. Igra ima dosta igre elemenata, koji ćete uživati ​​u slast. Vi ćete naučiti koristiti lučnog arhitektonski art rock oživljavanje rukopis kadulje, kobalt rude, plemenit prvenaštvo knjiga, pasoš Arcadia, šok trupe, rafinirano zlato. Prevladavanje jedan za drugim pet različitih uzrasta, od vas će doživjeti ogroman broj uzbudljivih avantura. Taj put od početka do kraja će omogućiti da trenira kao mentalne sposobnosti i fizički. Budite aktivni i sve što ćeš dobiti! Neka vaš hobi sa ovoj igri će biti ugodan i nezaboravan jedan!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more