Bookmarks

Might and Magic: Heroes. Kraljevstvo

Alternativni nazivi: Might and Magic, Heroes of Might and Magic

Might and Magic: Heroes. UK & ndash; inkarnacija online strategije svjetski poznati

Nasljeđe turn-kulta strategiju na mreži prostranstva postala besplatne online igre Might and Magic: Heroes. Kraljevstvo. Međutim, sada je i ndash; real-time strategije. U početku, & nbsp; Might and Magic: Heroes Kingdoms online krajem 2011. Igra je u potpunosti lokaliziran na ruski.

Član u igri Might and Magic: Heroes. Britanija ne bi bilo problema. Da biste to učinili morate ići na zvaničnom sajtu igra u kojoj morate da pritisnete tipku crveno na kojem piše & laquo; PLAY & raquo;. Tada ćete biti ponuđeni izbor da ruku (ukupno 4). Might and Magic: Heroes. Britanija zahtijevaju registraciju nakon što ste odlučili na ime i grb, koji će biti neka vrsta pozivajući kartice za ostatak vojnika. Ne zaboravite da će vam odabranih simbola biti prisutni u svim svojim post. Sljedeći korak: morate razmišljati o ime za svoj grad, ime i imidž glavnog junaka, koji je jedinstven i ndash; to je samo & laquo; plus & raquo; za daljnje igranje aktivnosti. Zatim pritisne i laquo; Nova Britanija & raquo;, i faze Registar Might and Magic: Heroes. UK & ndash; uspješno završena!

Dakle, Might and Magic: Heroes. UK & nbsp; online igra u kojoj je glavni instrument kontrole nad kraljevstva su heroji. Možete ih zaposliti u konobi. Svaki lik će imati svoje Naravno, to zavisi od frakcija grada. Maksimalan broj radnih mjesta za igrača i ndash; 3, od kojih svaki može biti sa tri na pet vještina. Igrajte igru ​​Might and Magic: Heroes. Britanija online stoga & ndash; puno putuju i bore. Na tim sjednicama ćete naići raznih artefakata, ali samo osam od njih možete imati svaki znak.

vojske Might and Magic: Heroes Kingdoms Online & ndash; temelju vojne sile, koja se sastoji od grupe & ndash; grupe bića iste vrste, bore zajedno. U borbi za utjecaj kao karakteristike heroja, i odbranu regije i grada, čini i artefakata. Kakav divan igra Might and Magic: Heroes. Britanija online, to je činjenica da bez obzira na ishod bitke, gubitak snage će biti samo 30%. To je, čak i ako je bitka je uništen sve svoje vojske, na kraju ti i laquo; vrati & raquo; 70% originalnog broja vojnika.

Da bi se uspješno igrati igre online Might & Magic: Heroes. Britanija, potrebno je platiti veliku pažnju na razvoj grada. Na kraju krajeva, tu će sredstva unajmio vojske i heroja. Grad se nalazi u središtu regije, koji se sastoji od 24 kvadrata, naseljeno čudovišta. Porazivši im će osigurati pristup artefakata, 4 mine ili samo slobodnog prostora za gradnju. Strukture pružaju bonus za odbranu i pomoći u razvoju vaše ekonomije.

Kada pokrenete reprodukciju u Might and Magic: Heroes. Britanija, važno je znati da se garantuje zaštitu od napada petnaest za razvoj igre i jačanje grada. Također, to ne ometa znanje koje možete stvoriti savez sa do 20 polaznika. Njihova zemlja je također uključen u savez, što osigurava bolju zaštitu za svoj teritorij. Razmjena resursa među članovima Saveza će normalno obostrano koristan, jer svaki grad ima svoje rudnike samo 4, ali Might & Magic: Heroes. Britanija ima 7 online resursima (kao izvor).

The Might and Magic: Heroes. Korisnike u Velikoj Britaniji će morati igrati u svijetu Ashan, razdiru rat između četiri nacije:

& bull; Knights

& bull; Demons

& bull; Necromancers

& bull; Čarobnjakov

Glavni cilj svakog igrača i ndash; uspostavi red i dati svijetu nadu za mirnu budućnost i prosperitet. Dakle, i hellip; idi i uživati ​​u svim prednostima igre i pobijediti!

& nbsp;
 

Might and Magic: Heroes