Bookmarks

Microvolts

Alternativni nazivi: Microvolts

mikrovolti online & ndash; free multiplayer dinamičan igra, koja je 3 D strijelac s trećeg lica. Koristeći razne režime, moći ćete uživati ​​u uzbudljive bitke koje se javljaju na lokacijama realističan šarene igre. Morate iznova se uključe u bitku, nose puno zanimljivih radnih mjesta, voditi računa o oružja, pumpa svoj lik, pokušajte zaraditi više nego u igri da bi mogli da vizuelno konfigurirati heroj na svoj način. Mnogo raznih stvari, velike mape, širok izbor režima i smiješne likove & ndash; sve to ćete naći u mikrovolti Online, projekt koji je nastao prema NQ Igre 2010. On se pojavio na internetu, zahvaljujući momcima iz RockHippo Productions . Pridružite gaming zajednice i uživajte u nezaboravnu avanturu!

Prije nego što možete preuzeti mikrovolti, morate kreirati korisnički račun. Račun je registriran na sljedeći način:

- ispunite potrebna polja (ime, lozinka, lozinka potvrda, Nick, E - mail Potvrda & nbsp; e-mail adrese);

- Izaberite sigurnosno pitanje na koje u sljedeći redak odgovara odgovor;

- unesite znakove sa slike;

- stavi kvačica, potvrđuje želju primati obavijesti.

Napominjemo da Uvjeti pružanja usluge i Pravila o privatnosti prihvaćen od vas samom činjenicom registracije, tako da čak i potvrditi ništa. Stvoriti slobodan račun i uživajte u gameplay moći ćete da ako imate računalo željenu konfiguraciju. Iako je pošteno reći da je sistemski zahtjevi su prilično niska:

- operativni sistem Windows XP SP , 2 / Vista [7 ] / Windows 7;

- , procesor & nbsp; Pentium 4 februara. 0 GHz / Dual Core 2. 4GHz;

- grafika GeForce 5600 / Radeon , , 9600

- 512 MB RAM-a,

2 GB slobodnog prostora na tvrdom disku.

Čim se sve formalnosti su naselili i instaliran klijent na vašem PC-u, možete početi igranje mikrovolti. Prije svega da odaberete lik. Ovdje su dostupne klase:

- Knox krut izgled, ali dobar duša. Vicevi za njega na prvom mjestu. I on zna i zna kako se koristi zakone ulice.

- Naomi & ndash; ženski slika sa pojavom lutke. Prijateljski, lijep, nasmijan, u stanju da igram lijepo ovaj šarmantni osoba zna kako da uđe u neprijatelje u konfuziju.

- C , . H , . I , . P , . - Humanoid sa izmjenjivim dijelovima tijela. Ovaj mehanizovanih lutku da prikupljeni od deponiji pronašao detalje. On ima vječni nestrpljenje i spremnost da se bore.

- Pandora & ndash; zglobni, zavodljiv lutka koristeći đavolske trikovima. Rival Naomi i mrzitelj ljudi čitav život da se napravi poseban bijes.

Pa, koji su vas najviše simpatičan?

& nbsp;

Kao što je spomenuto, igra je u mogućnosti da se pohvali Mikrovolts širok spektar režima. Vi, naravno, pitajući se šta režima korisnik na raspolaganju, voli virtualne zabave. Ovisno o igračima su podijeljeni u crvene i plave timove. Ali, na kojoj strani bi ste, trebalo bi napraviti puno truda. Trebalo bi uvijek voditi brigu o koristi i spasiti MicroPoints, koje se dodjeljuju za ubijanje neprijatelja. Proširuje spektar svojih mogućnosti, Suck karakter i rade sve više i više vrtoglav podvige! Neka svaki la nivou će biti radost, i svakodnevno raspoloženje & ndash; Samo the rainbow! Uostalom, mikrovolti igre i stvorili za vas da zauvijek zaboraviti dosadu!

 

Mikrovolti online registracije