Bookmarks

Microsoft Flight Simulator

Alternativni nazivi: Microsoft Flight Simulator

Igra Microsoft Flight Simulator - simulacija civilnog let. Čitav niz pitanja koja su se počela povijesti još daleke hiljadu devetsto drugu godinu. Ali proizvođači proizvode ove čuvene igre iz Microsofta. Igrivost nudi puno zabave i ostavlja najbolji utisak.

Ali to nije igračka preglednika, tako da ako su izrazile želju da igra, morate preuzeti Microsoft Flight Simulator. Možda za početak je da gledaju Microsoft Flight Simulator video i screenshotove, ili barem da čitaju informacije ovdje.

Microsoft Game Fly Simulator ima vrlo realne osnove. Uzbudljiva fizike letu, i na taj način komplicira upravljanje jedini su na raspolaganju za prijevoz - avioni. Igra ima sve vrste aviona koje možete izabrati. Samo ovdje:

• Real aerodroma;

• Dispatching podrška;

• Autopilot;

• Vremenski uslovi;

• Kurs obuke;

• Stvaranje modela i zračnih luka.

Stvarni zračna luka - imate jedinstvenu priliku da igraju na gotovo svim većim aerodromima s pejzažima stvarnim podacima.

Dispatching podrška - sve gameplay vas podržati, kao u stvarnom svijetu, otpremanje usluga i slatki glas s druge strane žice.

Autopilot - ako je potrebno, možete se kretati, kako u životu, automatski način rada.

Vremenske prilike - ćete prestići sve vrste vremenskih uslova. I još bolje. Što ako postoji priključak na Internet, možete doći u realnom vremenu na vremenske uslove.

Kurs - kao iu bilo kojem računalu igri ćete proći inicijalni trening nezavisnom let na otvorenim nebom.

Stvaranje modela i zračnih luka - jedinstvena prilika. Za to će dobiti sve što vam je potrebno.

U igri Microsoft Flight Simulator igra vrlo zabavno. Samo ovdje, zahvaljujući odličnoj grafike, vi ćete biti u mogućnosti da poletjeti iz stvarnog svijeta aerodromima. I općenito, da bi bilo kojem trenutku naše planete. Pošto možete letjeti kao nizak i mnogo poštovati. U prvoj verziji, možete letjeti izravno pored Elfivoy kule ili preko teritorija guste džungle. U drugom slučaju, naravno, u stvarnosti cijelo područje će se pretvoriti u mozaik, možda malo nije dovoljno ući u trag. Ali, kada se uzme u obzir sve velike prednosti u igri, da je to samo mali nedostatak.

Kao rezultat toga, piloti pridružiti tim i stvoriti virtualne aviokompanija. I bavi dovodeći ih u red. Dobar razlog da pozove jedni druge i napraviti nove.

Kao što si ti? Već osjetio potrebu da osjetiti moć nebeskog prostora?

U tom smislu, on ima samo posjetiti sajt i igrati Microsoft preuzimanje Fly Sim. Tražiti da zna nebeski svijet i zemaljski svijet da pogleda snimak iz vazduha.

Za sve radne ljude ove igračke je uloženo ne samo maksimum svojih snaga, ali i dušu. A sve za fanove favorit.

Idi na sajtu. Postoje čekaju svoj nastup. Uživajte u igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more