Bookmarks

Metro: Izlazak

Alternativni nazivi: Metro Exodus

Metro Igra: Exodus dio svemira Metro 2033.

ukrajinski developer 4A Games, senzacionalna serija igara "Metro 2033", koju su inspirisali romani D. Glukhovsky, nastavlja da oduševljava fanove novih izdanja. Za 2018. planira se puštanje epske pucačine iz vodeće osobe, u kojoj će biti svi elementi horora i potajne akcije. Igra Metro: Izlazak obiluje tamnim pejzažima i tamnicama otvorenih prostora. Možete igrati na platformama:

  • Windows
  • PlayStation 4
  • PlayStation 3
  • Xbox One

Rusija nakon nuklearnog rata.

Nuklearna katastrofa se dogodila 2013. godine, i dovela je do katastrofalnih posljedica, iako se očekivalo. Sada je godina 2036. i cijela teritorija Ruske Federacije je divlja pustinja nastanjena strašnim mutantima.

Glavni lik je još uvek Artem, ali sada ima ženu, Annu, sa kojom ste već upoznati iz književne verzije i prethodnih serija igara. Osim njih, još uvijek postoje preživjeli, i zajedno modificiraju parnu lokomotivu Aurora kako bi otvorili put ka istoku. Po njihovom mišljenju, tu je još uvijek moguće započeti život od nule, ali pred nama su mnoge prepreke i opasnosti.

Kada je E3 prikazan na izložbi, najavljujući da će se uskoro moći igrati Metro: Exodus, za mnoge je to postalo pravo iznenađenje, i moram reći, sasvim ugodno. Sam video je privukao pažnju običnih igrača, kritičara i novinara. Nazvali su ga najuzbudljivijim i najboljim predstavljenim prikolicama, a mnogi su rekli da je za njih ova igra najviše očekivana. Inspirisan podrškom izvršnog producenta D. Bloh je priznao da je za studio ovaj projekat najambiciozniji od svih, što je morala da uradi.

Inspirirani programerima projektne igre STALKER sa svojim post-apokaliptičnim svijetom. Uzimajući tu ideju kao osnovu, stvorili su linearne nivoe i ogromna otvorena područja. Isto tako, uz već poznatu mehaniku akcije, primjetne su značajne promjene, koje će također donijeti svjež tok senzacija u igru.

Ono što je poznato iz njegovih riječi i najava, može se zaključiti da je proizvod ispao stvarno cool, a Metro: Exodus download isplati. Ranije su heroji lutali po uništenom moskovskom metrou, ali sada su odlučili da izađu, zbog čega će se stalno mijenjati krajolik. Značajno diversificira krajolik i činjenicu da događaji pokrivaju godinu, što podrazumijeva promjenu vremena, godišnjih doba, doba dana, kao i životinja. Pokušavajući da prežive, heroji moraju uvek biti oprezni, držeći svet oko nas na vidiku. Istovremeno pažljivo proučite objekte okolo, kako ne biste propustili ništa korisno. Čak i par kertridža za mašinu može spasiti živote i ne treba ih zanemariti.

Starting in Metro: Izlazak da se igra, pripremite se da se događaji brzo kreću, a igračima je potrebna dobra reakcija, sposobnost brzog donošenja odluka. Glavni neprijatelji su životinje koje su izgubile svoj nekadašnji šarm. Ovo je strašno stvorenje, žedno krvi. Biće i drugi neprijatelji bande ljudi koji su umiješani u krađu i lako oduzimaju život, ako okolnosti to zahtijevaju.

U vrijeme Metro: Exodus igrači će morati završiti mnogo zadataka, riješiti zagonetke, boriti se protiv neprijatelja. Odabir stavki, oni se mogu koristiti u određenim situacijama, međutim, to je prirodna praksa. Došlo je vrijeme da se nastavi sa izviđanjem na zemlje uništene strašnom katastrofom, i da se pokuša naći mjesto gdje će život oživjeti. Hoće li ga heroji moći pronaći? naravno, da, jer su onda oni heroji. To je samo po kojoj cijeni su uspjeli i kada se desi ...

 

Metro: Izlazak