Bookmarks

Metin2

Alternativni nazivi: Metin2

U Metin2 igra se preporučuje za one koji žele da uživaju u svijetu istočnog fantazije. Ovdje možete uroniti u neverovatan avanturu da postane majstor borilačkih vještina i spasiti svijet od mračnih sila. & Nbsp;

Da bi se igrati u & nbsp; Metin2, prvo morate biti usvojen Metin2 registraciju. U tu svrhu:

1. Unesite novi naziv igre (korisničko ime).

2. E-mail

3. Potvrdi svoj prihvatanje glavnih odredbi igre.

4. Nekoliko minuta kasnije na e-mail će biti poslan dopis iz uprave. Slijedite upute u pismu, vi ćete biti u mogućnosti da biste aktivirali svoj račun igre kao poklon.

kada je utakmica Registar & nbsp; Metin2 nad & nbsp; online igra Metin2 zahtijevaju da zatvorite instalaciju na vašem računalu. U tu svrhu:

1) Preuzimanje igra klijent (ćete ga pronaći u sekciji i laquo; preuzimanje & raquo; online igre)

2) & nbsp; preuzeti datoteku i pokrenite igre online & nbsp; Metin2 će početi instaliranje na računalo.

3) Budite sigurni da odredite lokaciju na računaru koji će ugostiti online igra Metin2.

Nakon instaliranja igre na desktop ikona se pojavljuje Metin2 .. Također, meni Start prečica će biti stvoren da uđe u igru. Klikom na bilo koji od ovih ikona će vas odvesti u svijet Metin2 online. Redovno će se automatski ažurirati igra, koji neće vas odvesti mnogo vremena. Metin2 online igra, njegova instalacija i registraciju & nbsp; metin2 su potpuno besplatno.

onda ćete morati popuniti u detalje naloga u igri i odabrati server za igru. Stvorio Vaš lik će biti u mogućnosti da igraju samo na tom serveru. Za reprodukciju na drugom serveru, stvoriti novi lik.

Pri kreiranju karaktera trebate izabrati svoju budućnost gaming specijalizacije. Igrati online & nbsp; Metin2 vam se nudi, kao što klase likova kao ratnik, Ninja, Shaman, Sura. & Nbsp; & nbsp;

Warrior. Odjeven u teškim oklopima i vješto posjedovanja teških mačetama, Warriors su gospodari zbog mnoštva. Također, ne možete brinuti o svom fizičku snagu i hrabrost. Nadovezujući se na ovu klasu karaktera možete naučiti posjedu dva-uručio ose i helebardama, ili da se osloni na kombinaciji klasičnih borilačkih & ndash; štit i mač.

Ninja. To je profesionalni ubica. Oni nemaju jednake mogućnosti na zasedu. U borbi upotreba bodeža i luk. Na osnovu toga, oslanja se na brzinu i agilnost.

Shaman. Koristiti u borbenim i magije uroka. Najbolji pristup za podršku drugim vojnicima. Šaman se oslanja na zarastanja čini i poboljšati napad i obranu.

Sura. Ovaj ratnici koji su prevareni crnu magiju. Zahvaljujući ove uspješne borbe u bliskoj borbi, oni mogu napasti neprijatelja na udaljenosti od magije. Oni također povećavaju korisnost sami speluje. & Nbsp;

igrati igru ​​& nbsp; online Metin2, trebat će vam, uz korišćenje opcija koje tri lokacije (carstva). & Nbsp;

Carstvo Shinzo. Ovo je južni imperija, koja je specijalizirana u prometu. Nakon izbora područja za njegovo uvođenje, vaš glavni zadaci će se istopiti zaštite i razvoja trgovačkih puteva.

Empire Jinno. Nalazi se na istoku kontinenta. Ovo carstvo je osnovana od strane vojske klasi starog carstva. Zbog toga je vrlo agresivan prema drugima. & Nbsp;

Empire Hundzho. Nalazi se u zapadnom dijelu kontinenta. Ovaj carstvo vladaju vjerske vođe. Zbog toga, može se smatrati kapital magične kontinenta.

Igra Metin2 doslovno udara u svom prikazu u stilu fantazije i atmosfere istočne borilačkih vještina. Vi ste umorni od borbe protiv klasične mač i luk? Razvijati svoj lik i koristiti kao oružje naizgled bezopasan zvona i navijača. Dakle, samo napred! Brusiti svoje vještine u slavu carstva!

 

Metin2 online registracije