Bookmarks

Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain

Alternativni nazivi: MGS 5 The Phantom Pain

Metal Gear Solid 5 Fantomski bol: Snake se vraća.

Kada je 2012. godine prvi put objavljena igra Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain, predstavljena je Dick Moby Studio, koja je još uvijek nepoznata. Međutim, fanovi su brzo uhvatili poveznicu sa prethodnom serijom Metal Gear, a Joakim Mogren (Joakim - iz Kojima anagram) - direktor studija, potvrdio je da je novi dio prirodni nastavak prethodnih priča.

1. 03, 2015, Kojima Productions je pokrenula timer na svom sajtu, a 4. marta se pojavio informativni video sa porukom da se Metal Gear Solid 5 Phantom Pain može preuzeti 1. 09 2015 za popularne platforme:

  • PC (Windows)
  • PS3
  • One Xbox
  • PS4
  • Xbox 360

Igra se igra u pomalo zaboravljenom žanru skrivene akcije, gdje se akcije sastoje u neprimjetnom kretanju karaktera u prostoru. Njegov zadatak nije da bude otkriven, i on se krije, sjene teče od poklopca do pokrivača, u isto vrijeme što je moguće mirnije uništavajući neprijatelje, pokušavajući da ne budu otkriveni, kako ne bi propali misija.

Od tada u igrama oni često više vole da se ponašaju više arogantno, otvoreno i prkosno, prisiljavajući junaka da se suprotstavi pravilima realizma i izvede neverovatne akrobacije tokom pucnjave, nevidljiva akcija je retko korišćena. Nekoliko proizvoda se može pripisati ovom žanru, a Metal Gear je jedan od rijetkih koji ga i dalje uspješno razvijaju.

Karakteristike svijeta Metal Gear.

Kao što su mnogi uspeli da preuzmu Metal Gear Solid 5 Fantomski bol, saznali su da se akcija odvija u periodu kada je u Angoli bjesnio građanski rat na granici sa Zairom, au Avganistanu su sovjetske trupe učestvovale u neprijateljstvima.

Deseta epizoda Metal Gear-a bila je prva sa otvorenim svetom, u kojem je junak slobodan da se kreće dok voli igrača. Istina, postoje neka ograničenja kada je lik zauzet završetkom misije.

glavni lik Zmije, iznenada se probudio iz devetogodišnje kome u britanskoj vojnoj bazi na Kipru. Od ovog trenutka, Metal Gear Solid 5 Phantom bol na PC-ju šalje na nove testove, velikodušno dijeleći udarce sudbine i sipanje ubadajućih metaka, kao da zahtijevaju da im se vrati usluga tako mnogo doniranih godina neometanog sna.

Činilo se da je

trgovaca XOF-om znalo za to i čekalo dvije sedmice, dajući Snakeu vrijeme da se oporavi, a zatim je napao bolnicu, ubivši ne samo osoblje, već i pacijente. Zmija je takođe htela da šije za kompaniju, ali preživeli pacijent, Ishmael, interveniše. Zajedno, pokušavajući da pobegnu iz bolnice, napadaju ih Burning Man, u režiji Trećeg deteta. Otimaju kola hitne pomoći, ali upadaju u nesreću i, probudivši se, Snake vidi da je Ishmael nestao, ali progonitelji su se vratili. Onda je tu sastanak sa Ocelotom, koji pomaže Snakeu da pobegne, ali ovo je samo početak, a pred nama su još mnogo lova i sastanaka.

Igra je izuzetno realistična i lijepa, sa dobro uravnoteženim sistemom kontrole i koji je odlučio kupiti Metal Gear Solid 5.

sistemskih zahtjeva.

Site MGS5 fantomski bol je objavio informacije sa minimalnim i preporučenim sistemskim zahtevima koji čine proces igre ugodnim. Minimalno dovoljno za početak igre, ali što je performansa veća, to bolje.

  • OS: samo 64-bitni / Windows 7/8/10
  • Procesor: Intel Core i5-4460 (3. 40 GHz). Ali bolje: Core i7-4790 (3. 60GHz)
  • OP: 4 GB RAM-a (bolje 4 GB RAM-a i više)
  • Video kartica: NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB). Bolje: NVIDIA GeForce GTX 760 * DirectX 11
  • Mjesto: 28 GB.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more