Bookmarks

Metal Gear Rising: Revengeance

Alternativni nazivi: Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance igra koja je izašla 19. 02. 2013 I oslobađanje igre na PC-u trajala skoro 09 godina. 01. 2014 kada je Steam. Novi Metal Gear igra koja je razvijen od strane kompanije Platinum Games, koji je autor jedne od najboljih Slashers modernost. Osim toga, on je nastao u vezi sa Kojima Productions. Na kraju se ispostavilo da je kompjuterska igra koja gazi sve poznate kanone među Slashers i uvodi novi višeslojni borbeni sistem. Ako želite da pročitate na internetu Metal Gear Rising: Revengeance pregled, ne samo da vidi pogled na kritike da Metal Gear Rising: Revengeance - ne samo da je nevjerojatno strme akcija u fantastičnoj svemiru, ali i nastavak serije s očuvanim duhom sve utakmice i trajan način dijaloga codec, kao i poznatim likovima i naznake originalne serije. Samo Revengeance - je spin-off, ako niste jaki u određenim uslovima - na primjer, šta to znači izdanak od glavnih priča sa svojim jedinstvenim stilom.

Mehanika igre je izgrađen na dva stuba. "Prvi Whale" - priča linije i proizvodnju, "druga kita" - on Slashers stil bayonett. Na glavni lik ima uobičajeni niz napada i onoga što se naziva Mode Blade. Pritiskom na okidač, The Gamer uzima svoj lik u ovom režimu, i odmah oko njega usporava vrijeme, a Raiden pojavljuje prostor za manevar.

Reci mi, u bilo koje druge kompjuterske igre mogu slobodno raditi na vertikalnoj zidovima ogromnih nebodera i žure pravo u tebe rakete, i dalje rezati neprijatelja helikoptera i gigant robote u komade? Uostalom, kao oružje u igri postoji kibermechi, vožnje i sve vrste različitih noževa. Ukupno u Metal Gear Rising: Revengeance PC

, možete koristiti desetak oružje. Bilo koji vatrenog oružja junak naše igre na sve ne primjećuje.

Osim uobičajenih napadi imaju režimu slobodne mačem, koji se može kontrolirati zahvaljujući štrajkova pravo držati. Ovaj način napad je mnogo više destruktivno. Ako ste vobodnom režim sa neprijateljima, onda ćete dobiti točke "zandatsu", koji prevedeno s japanskog znači "Cut i uzeti." Ove točke su vrlo važni, jer omogućavaju ne samo da povrate zdravlje, ali i slobodan mač skale, uklanjanje tekućine iz kičme ubio kiborzi. Pored Metal Gear Rising: Revengeance PC imaju dvojno mačetama, koji su povezani vrsti škare. Dakle, oni se mogu puniti i oni su odlični za uklanjanje oklop neprijatelja. Tu su i vrlo rijetke za kompjuterske igrice oružje zove Sai, koji izgleda kao mali trozubac, bodež i mogućnosti da vas privući na neprijatelja, onda je neprijatelj imobilizacije električnog pražnjenja. Osim toga, oružje, koja se odnosi na sekundarne, postoji određeni broj kombo napada sa skupom korisnih funkcija.

Ako još niste odlučili da li ili ne ste Metal Gear Rising: Revengeance download, onda bih Vam savjetovao da zatraži online Metal Gear Rising: Revengeance video gledajući da će biti lakše da donese odluku. U mnogim video vidite šef borbe. U Metal Gear Rising: Revengeance gazda je isto jako visoke kvalitete koje je Platinum Games. I, nakon borbe sa šefom Raiden dobija novo oružje, koji ima ogromne razorne moći i nevjerovatnom brzinom, kao i druge jedinstvene karakteristike.

Idi na utakmicu zvaničnom sajtu, preuzeti igre i uživati ​​u tome. Sretno!

 

Metal Gear Rising: Revengeance