Bookmarks

Medieval Total War

Alternativni nazivi: Medieval Total War

Medieval Total War --based turn kompjuterske igre, što ukazuje strategija. Igra Medieval: Total War je druga serija Total War, drugi kapljice talenta i inspiracije proizvođača. Prati Shogun: Total War nakon dvije godine. Igra Medieval Total War Kingdoms, kao nova faza u igri svijetu. Ovo je prilika da ostvari sebe kao sjajan taktika i odličan lider čitave vojske istorijskih heroja.

Kaže se da možete igrati Medieval: Total War skinuti i pokušati svoju snagu. To je jedini način, a za to trebat će vam prisustvo određenih programa za skidanje igara na računaru. Ali, da biste počeli sa opisom igre Medieval Total War i pregledati sve vrste Medieval: Total War screenshot-a video o gameplay.

Igra Medieval: Total War li budna od osobe uvjeren u svoje sposobnosti i mogućnosti vitez. Vaš glavni i jedini cilj igre je da se stvori svoje carstvo unutar granica određenih teritorija - Europa, Sjeverna Afrika i na Bliskom istoku. Samo ovdje vam pokazati svoje vještine i znanja u globalnoj strategiji brzine i taktičkih bitaka, koje se odvijaju u realnom vremenu. A onda je vrijedno rekavši da postoje dva načina igranja: korak po korak, koji uključuje pronalaženje lik na karti i razvoj vojske i za dobrobit carstva ili frakcija borbe u realnom vremenu u 3D formatu.

svijet igre Medieval: Total War je podijeljena na dvadeset frakcije, ali je dostupna samo dvanaest. Za dostupan u prvim fazama frakcije su tri opcije:

• Almohades;

• Kraljevstvo England;

• Vizantije;

• Egipat

• Svetog Rimskog Carstva.

Almohads - imaju odlične konjice i tehnologije kasnog perioda.

Kraljevina Engleske - predstavnika od najboljih strelaca i jak teška pješadija. Ali nedostatak raznolikosti konjice.

Vizantijsko carstvo - ima dobru strateški položaj, najbolje rano trupe i neprijateljske vojske, ali nema mnogo vrsta i tehnologije kasnog perioda baruta.

Egipat - dinastije Fatimid sa pristojnim konjanika, ali slabo pješadija.

Svetog Rimskog Carstva - sve moguće parametre trupe ispunjavaju najbolje performanse, ali ne u kasnijem razdoblju.

Isto tako, u cijeloj igri postoje novi frakcija, na primjer, kao Zlatno Horde - predstavnici najmoćnijih konjica, pješadija ali slabašni.

Total War igre je interaktivni afrički selu čeka da se bori za svoje otvorene prostore, predstavljena u najboljem kvalitetu grafike. Srednjovjekovni svijet nosi njegovo šarenim i neobičnim. Također, igra je zanimljivo da je koristi, i povijesne ličnosti, i oni imaju bolje karakteristike, kao što je Richard Lavljeg Srca i El Cid. I više pažnje posvećuje religiji u frakcijama koji pomaže izgraditi lojalnost stanovništva.

U principu, ostaje samo skinuti interaktivni African selu Total War i spremni ste za bitku. Sretno vam gameplay!

 

Medieval Total War