Bookmarks

Medieval 2: Total War

Alternativni nazivi: Medieval 2: Total War

Medieval 2: Total War - na bazi turn kompjuter bitka igra. Game of Medieval 2: Total War predstavnik naknadnom igre kroz jedan nakon Medieval: Total War. Kao i prethodne serije igara, i ova verzija ima dosta fanova u cijelom svijetu. Što se tiče razvoja naše zajedničke istorije, ovdje dolaze iste promjene u događajima: otkrića baruta, invazije drugih naselja, i sve vrste drugih velikih događaja.

O najveći niz igara, tako savršeno usklađeni strateški i ekonomski savršen, možete razgovarati i razgovarati beskrajno. To je zapravo dobar projekt. Kompanija Creative Assembly nije mnogo uložio je niz promjena u prethodnoj utakmici Rome: Total War i rezultat je bio interaktivna afričke selo 2 Igra Total War. To je jedini pravi navijači, ili oni koji su igrali u drugim serije igara, shvatite da značajne promjene koje su se dogodilo.

je bolje pokušate da glume sami sebe i onda donositi zaključke. Prvo morate skinuti Medieval 2: Total War, sa kompjuterom sve potrebne alat za Racing. Ali prvo, preporučujemo vam da komentar na Medieval 2: Total War screenshot-i video, i da pročitate naše stvari, ali kreatori promišljen izbor za početnike - proces učenja. Možda na očajanje obrtnika - edukativna igra će sigurno proći.

Kao što je u prethodnom nizu igru ​​Medieval 2: Total War ćeš uzeti jedan od vladajućih stranaka. Tu je dvadeset jedan frakcija, od kojih sedamnaest igraju, a samo pet dostupne su u početku za početnike:

• Kraljevstvo England;

• Britanija;

• Svetog Rimskog Carstva;

• Mletačke Republike,

• Kraljevine Španjolske.

Kraljevina Engleske - predstavnika ne-elite streličara i jaka pješadija. Za malu prisutnost varijanti konjice.

Britanija - imaju profesionalnu vojsku, žandari, teška konjica.

Svetog Rimskog Carstva - sve karakteristike jaku vojsku, ali ne u kasnijem razdoblju.

Mletačke Republike - u prisustvu slabe konjice i morskih dijelova imaju jake pješadija i milicija.

Kraljevine Španjolske - ima jak i profesionalnog konjica, pješadija, vojske i mornarice.

Za sve dalje igra to zavisi od izbora frakcije. Dakle, obratite pažnju na to. Vi kao najbolji lider treba staviti kao mnogo napora i igranje na vojnim kartama ispred svoje kuće, i namješten naš čuvar i tvoje imanje.

To pridaje veliki značaj religiji. Učiniti sve napore kako bi da je Papa bio svjestan tvoje poštovanje. I nevjernici brzo ukloniti iz igre.

Igra Medieval 2: Total War i željan da pozdravljam one koji žele da osvoji celu zgradu strateški i ekonomskom smislu borbe akciju. Igra se neće ostaviti ravnodušnim i privući visoko kvalitetne grafike. Glazba će izgledati poznato, jer nisu mnogo promjena preselio od posljednje verzije igre.

To je samo pronaći mjesto i igrati interaktivni afrički selo 2 Total War preuzimanje. I morate da osvoji svijet svoje snage i talente. Imati lijepo igra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more