Bookmarks

Medal of Honor Warfighter

Alternativni nazivi: Medal of Honor Warfighter

Igra Medal of Honor Warfighter - objavljen je 2012., godine. Igra je nevjerojatno promišljen gameplay. Igra je vrlo zabavna za igrati, svi će uživati ​​u vrijeme ona će provesti ovdje. Igra Medal of Honor Warfighter PC je još jedan veliki remek, koji je napravljen u žanru 3D-akcije.

Parcela naizgled banalne nigdje. Hrabar i hrabri vojnici iz Sjedinjenih Američkih Država u potrazi za još jedan osamubinladena. I dalje ne bi škodilo da pomogne sudova koji su pogođeni somalijski pirati, a da Scurry preko mora u potrazi za. Većina dijaloga uzburka situaciju - u rukama ideologa džihada je užasan skraćenica PETN!

U Medal of Honor Warfighter misija je također vrlo raznolik, to je vrlo zanimljiv dio igre, kada je u stvari jedan te isti, igra se ponavlja nekoliko puta - to je depresivno, a proces postaje veoma dosadna igra.

Nakon što preuzmete igru, vidjet ćete i sami šta da igram Medal of Honor Warfighter je nevjerojatno uzbudljivo i zanimljivo.

Programer ove igre je napravljen od strane poznate kompanije - Opasnost Zatvori igre. Programeri su doveli do ovog projekta neverovatan broj zanimljivih aspekata u priči, mnogo fascinantnih materijala. Vi, je glavni ljudi, vi i samo vi možete uspostaviti okruženje koje se zagrijava do tačke ključanja čelika. Vaš lik će biti u mogućnosti u nekoliko puta igra za promjenu oblika, jer će napredovati u karijeri, a samim tim i - promijeniti svoj izgled.

Prije prelaska na proces u igri, morat ćete ga instalirati na vašem računaru. Molimo vas da posjetite službenu web stranicu igre (http: // www. ea. com / medalja-of-časti-warfighter), sa ovog sajta, preuzmite instalacijsku datoteku igre. Sada trebate provjeriti prije nego što ste preuzeli datoteku za viruse i štetnih komponenti nakon antivirus ukazuje na to da je otkriven virus, možete instalirati ovu datoteku na vašem PC-u. No, prije nego što želite da sve ovo je učinjeno, preporučujemo vam da pogledate na internetu - Medal of Honor Warfighter videa, to će vam pomoći da shvatite malo u igri, jer možete vidjeti kakva je igra u "akciju", kako se odvijaju događaji. Sigurni smo da želite da uronite još više u takvoj atmosferi.

Ne budite lijeni skinuti Medal of Honor Warfighter, ovo je vrlo zanimljiv projekt, vrlo uzbudljiv. Vi ćete biti drago da se uroniti u priču i osjetiti kroz. Ovo je izuzetno atraktivan projekt u kojem želite da igrate za svakoga koji cijeni i poštuje žanr - akciju.

Pa, želimo vam ugodno vrijeme sa ovom igrom. Vjerujte mi, svatko može pronaći nešto za sebe u ovom projektu. Za svaku utakmicu, to će otvoriti vrata. Pustiti svoje vjerne igrače i buduće stanovnike igru ​​prostora u svoju neverovatan svet! Uživajte! Ti stvarno sviđa! Želimo vam samo pobjedu! Morate izaći! Sretno u igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more