Bookmarks

MechRage

Alternativni nazivi: MechRage

& nbsp;

Realnost planete nakon nuklearne eksplozije, dominacija umjetne inteligencije, brutalne kolonijalne opozicije u borbi za svaki kvadratni metar i borba gigant roboti & ndash; MechRage online svijet stvoren za one koji imaju strast za naučne fantastike i cyberpunk. Online browser igra & nbsp; & ndash MechRage; je masivno multiplayer strategija u prvom licu, gdje stojite moćnog Mech robot i da će stvoriti vlastite kolonije, da ga zaštiti i osvajanje novih teritorija.

igrati igru ​​MechRage & nbsp; će se uklopiti gotovo bilo koji PC sa Windows 98 / ME / 2000 / XP / Vista x32 / Seven, CPU ciklusa Intel Pentium III 800 MHz ili bolji RAM 256 Mb i grafika najmanje 64 Mb. Da igrate uz povezivanje na & nbsp; interneta će morati postaviti browser plug-in Adobe Flash Player verzija nije niža od 10. 0. Možete koristiti izbor Internet Explorer nije niža od verzije 8. 0, FireFox ne ispod 6. 0 verzija, Google Chrome ili Opera.

Registracija MechRage dostupan u igri na nekoliko načina:

 • autorizacija pomoću Looki-račun
 • Korištenje računa na Facebooku za registraciju
 • za registriranih korisnika Google

Ako nijedan od metoda ne odgovara, onda kroz standardni postupak (registracija MechRage) na ofsayte igra. & Nbsp;

MechRage online prijave u ovoj fazi je završena.

MechRage online igra nema proceduru za odabir znakova, ali jednostavno ti dodjeljuje Furs, koji će biti vaš nastavak u ovom cyberpunk stvarnosti.

Osim toga, MechRage online igra u kojoj ne postoji podjela na frakcije, kao takav, a sistem rangira prilično konvencionalne.

Postoji samo specijalizacija - ovisno o rasprostranjenosti određenih taktičkih radnji robota, može biti:

 • Warrior
 • Destroyer
 • The Spy
 • strijelac
 • The Guardian
 • Rezervoar
 • Eksplozivna
 • Transporter

Ako govorimo o ličnom dostignućima svog heroja robota, bilo bi lijepo da raste u čin vojnog zapovjednika i ndash; Najznačajniji igra čin. Uz ovaj status svog heroja će biti više mogućnosti u igri. Možete učestvovati u demonstracijama bitkama koje će zaraditi više i sakupi bodove i iskustvo.

Arsenal militantne zapovjednik krzno je prilično dobar:

 • bacači plamena
 • laserski pištolj sa štitom
 • Rocket

Pa, naravno, MechRage igra će biti teško bez svoju vojsku robota. Stvaranjem to sigurno uključe u velikim bitkama i osvaja nova područja za proširenje kolonije. Možete se pridružiti jedan od saveza i kolonijalni rat sa moćnim neprijateljem. Krzno je važno za ugled i borbe & ndash; Na primjer, ako pogledate na lak plijen i napadaju slaba neprijatelj će izgubiti poštovanje saveznika. Ukratko, ako igrate u & nbsp; MechRage aktivan, fit i prema pravilima, možete napraviti dobru vojnu karijeru. & Nbsp;

Pa, oni kojima to nije posebno važno, može igrati igru ​​& nbsp; MechRage online u drugom pravcu i potpuno se izražavaju u rješavanju strateških zadataka. Pogotovo na igru ​​i ndash; izgraditi bazu i razviti infrastrukturu i ndash; prioritetne zadatke za svoj heroj. Da izgraditi svoju bazu podataka, potrebno je da pokrenete radnju skupština, čime će se stvoriti radna robota. Kada dovoljnu količinu njih, onda nastavite na izgradnju drugih objekata. Miniran zgrada resursi, kao što su zlato, silikona i titana, pretraživača pauka. Također možete opremiti proizvodnju mina i ekstrakt sredstva od tamo. & Nbsp;

jedan igrač je dozvoljena gradnja do pet bazama podataka. Svaki od njih bi trebao biti vaš odredište & ndash; baza za ofanzivne operacije, defanzivni, ili univerzalni (ovisno o tipu zgrade će biti izgrađena na njenoj teritoriji). Sa resursima, možete izgraditi bazu podataka svih vrsta, što znatno ojačati svoju poziciju u igri. & Nbsp;

Iz svega navedenog, možemo zaključiti da je online & nbsp igrati igru; MechRage će biti jednako uzbudljivo kao navijači strategija i onih koji su zainteresovani za arkada ratu kosmičkom karakter. Pa, kvalitetan i uravnotežen igra!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;
 

MechRage online registracije