Bookmarks

Master of the Winds

Alternativni nazivi: Master of Winds

MasteroftheWindsOnline & ndash; besplatne multiplayer online igra, besplatno, napravljen u miljenik mnogih igrači su žanr fantastike. Online igre MasteroftheWinds ne samo značajan da pripadaju ovom žanru. Važno je napomenuti svoj identitet, jer da bi se na tržištu gaming proizvoda je vrlo teško.

RegistratsiyavigreMasteroftheWinds je vrlo jednostavna i neće uzeti puno vremena. Za početak ćete morati doći do sa igračem ime pod kojim će biti ulaz u igri, a zatim unesite lozinku za pristup vašem računu i e-mail adresu na koju ćete dobiti obavijest da završili registraciju MasteroftheWinds.
MasteroftheWinds online igra, koja već ima sve standardne poznata mnogima Fantasy rase & ndash; ljudi, orci, goblini, patuljci, vilenjaci i trolovi. Programeri odlučio da ne filozofira Sly i koriste već voljeni od strane mnogih znakova.

Najveći oslobođeni svih rasa su ljudi & ndash; najfleksibilniji, prilagodljiv i plemeniti likovi pripadaju plemenu samo ljudi. Zanimljivo, svaka rasa ima svoju jedinstvenu jezik koji govori svojih predstavnika, iako univerzalni dijalektu s kojima se komunikacija odvija između rasa, je također prisutan. Zbog toga, igranje MasteroftheWinds postaje mnogo zanimljivija.
Igra je dostupna u dovoljno velikom broju profesije koje se mogu podijeliti u borbene i neborbene. Na početku igre možete odabrati tri početne klase, kojom će se utvrditi ogranak tvog karaktera: Amater & ndash; Combat razred Everyman & ndash; izbor onih koji vole put žestokih sukoba trgovac i student mađioničar & ndash; bazne klase za svakoga tko želi razumjeti mudrost svih misterije i magije.

Svaki lik ima osnovni set funkcija koje u toku razvoja mogu popraviti: okretnost, snagu, inteligenciju, izdržljivost, šarm i mudrost. Također u igri postoje različite vrste magije, kao što su magija voda, vatra, zrak, zemlja, dobro i zlo, kao i kao takav jedinstven vrste magije, magije i duh i tijelo magije.

Ako ste umorni od beskrajne bitke i ratnički način života ne vi & ndash ne privlače; onda, počevši igrati igre online MasteroftheWinds, uvijek možete izabrati put mira, da to istraživanje novih zemalja, proučavanje čudnog jezika, vađenje resursa i stvaranje različitih jedinstvenih stavki. Taj put može biti odličan izvor dodatnog finansiranja i stručnost, ali ne zaboravite da je priču u ovoj igri zahtijeva od vas da veću odlučnost i spremnost da se bore za zaštitu dostojanstva i zbog borbe za pravednu stvar. U MasteroftheWinds Predstava će biti zanimljivo za sve ljubitelje zamršene i epske priče.

Ako imate govoriti o priči, situacija je ovakva.
sin Elven boga Loteriana, Alkabadur odlučio da, takođe, ima pravo na osnivanje subjekata koji se smatraju svoju djecu. Ali njegove misli bile crne, a Magic & ndash; slaba, a time i čaroban svijet ispunjen horde strašnih stvorenja. Alka-Badura je prognani od strane Vrhovnog saveta bogova, i našli utočište u nepristupačnim planinama, gdje je nastavio da eksperimentiše sa crnu magiju.

Vrhunac njegovih eksperimenata bio je trka potpuno suprotna Elven plemena - orci, zastrašujuće i zapanjujuće u svojoj ružnoći. Dakle zlo, polako ali sigurno, trijumfirao, i nakon nekog vremena stari način svijeta pao. To znači da sada svatko može postati bog. I rat.

igrati online MasteroftheWinds će biti zadovoljni i zbog kvaliteta dizajnera dekor. Grafika u igri prijatno zadovoljstvo njegovu autentičnost i originalnost. Sve se izvući u vrlo čvrsto i jasno pitanja o onome što je čudno krije pod imenom i laquo; Drvo & raquo; korisnik ne javljaju.

U principu, igraMasteroftheWinds online rezerve trenutno samo dobar utisak, a ne samo zato što je dostojan nasljednik tradicije Fantasy žanr, ne zato što ima dobru priču, dinamičan zajednica igrača, ne zato što su programeri učiniti sve napore da da je njihov proizvod je razvijen i je uvijek bila na visokom nivou. Nije na ovaj. I zbog toga što ovu igru ​​ima i laquo; twist & raquo; - Ugodnoj i opuštenoj atmosferi, koji mora ostati u igri duže. I vjerujte mi, radim ovo, vi niste nimalo žao.
Registar i dokazati da ste dostojni da je to pravi bog! & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more