Bookmarks

Master of Orion

Alternativni nazivi: Master of Orion

Igra Master of Orion. Conquer The Stars vlast nad svemiru.

Master od Orion WG fantastičan masivno multiplayer strategija s prekrasnim grafike i veliku priču razrađen. Posebnost je i činjenica da su sve igre likovi izrazio popularan kino glumaca. Nakon što je prošao kroz nekoliko generacija nadogradnje i postala je popularna još od prvog izdanja, autori najnovije verzije prevazišao sebe, stvarajući 3D svemir i mnogih njegovih stanovnika.

Igra Master of Orion 2016 omogućuje igračima da osvoji prostor, da osvoji svijet, trgovinu i ujediniti sa drugima zbog vlastitih rase, vladaju u ogromnom univerzumu, i uspostavljanje reda u to. Nakon što je u redu, cijeli planet, igrači će biti u mogućnosti da proširi svoj utjecaj u mnogim drugim, integrirajući ih u svoje galaksije. Razvoj nauke i tehnologije će omogućiti da se izgradi Invincible prostor flota, razviti industriju i dovesti ekonomiju na najviši nivo. Winning će dobiti sindikatima da unište druge nacije, postaje jedan utrci u svemiru, ili će dobiti takav veliki utjecaj koji će suvereno vladati.

Razrabotchiki nude igračima izbor od jedanaest rasa, oni se razlikuju ne samo po izgledu, ali i kulturu, povijest i civilizacija. Svaka nacija ima svoj ustav, prednosti i slabosti, ali bez sumnje, svi oni će morati da se bore za prevlast u svemiru. Da se uključe u fantastičan svijet Master of Orion je potrebno da biste preuzeli program, jer je klijent igra. Tek nakon instalacije programa na hard igračima disk PC će moći da biraju ljude za koje će se boriti i koji su povjeriti svoje živote kao mudar vladar.

Novshestva u Master of Orion igre.

Minimalnye sistemski zahtjevi za računalo treba biti najmanje dva gigabajta RAM-a, 15 GB slobodnog prostora na hard disku i dual-core procesor, samo na takav uređaj može preuzeti igre Master of Orion. Vindovs operativni sistem, od sedmog verzije i gore. Programeri ponuditi ljubiteljima svemirske bitke nekoliko izdanja igre, verzija kolekcionarski, početi stvaranje vlastite galaksije možda postoji danas, to daje za pravo ranog pristupa, pa čak i neke privilegije, kao što su:

  • Vse verzija originalne igre;
  • Edinstvennuyu utrka nedostupni drugim igračima po imenu Terran;
  • Rezhim, pretvarajući moderne svemirske brodove po uzoru na 3D grafiku u obliku piksela, za ljubitelje retro stila,
  • Grafichesky album;
  • Originalny soundtrack orkestarski performanse.

Igrokam spremni čekati na standardno izdanje Master of Orion igara u 2016. će morati ustupiti u razvoju prvog igrača da čeka određeno vrijeme prije početka projekta u javnosti.

na razvojni put

Kakoy ne bi odabrao je igrač, on je bio od prvog dana morati prilagoditi proizvodnju resursa, njihova u 4 igri, su krediti, igra valute, istraživanja i proizvodnje hrane. Samo izgraditi jaku ekonomiju galaksija, korisnik počinje da se stvori prostor flote i osvajanje drugih planeta, proširujući sferu utjecaja. Da biste proširili kolonije ne može samo da preuzme kontrolu i što je za stanovanje drugih planeta posjeduju satelite čini moguće izgraditi jaku odbranu. Uspješno trgovanje, snažne diplomatske odnose i osvajanja rat, to je ono što će donijeti potpunu dominaciju igre Master of Orion.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more