Bookmarks

Mass Effect 3

Alternativni nazivi: Mass Effect 3

Nažalost, fascinantan i zanimljiv žanr znanstvene fantastike danas se mogu sigurno ušao u Crvenu knjigu. I iako određeni iznos Fantasy priče o svemirskim brodovima i vanzemaljcima preteći redovno rangirati ih na originalnom Sci-Fi žanr može biti rastezanje. Sjetite se da je naučna fantastika je onaj koji nije u suprotnosti sa dostignućima moderne znanosti, što svakako ne može reći o ovom filmu, nijedan od igara još više. Međutim, Mass Effect 3 - igra koja se pokušava oživjeti ovo fikcija. Uočljivo je da su dizajneri pažljivo proučavali sve značajke i karakteristike žanra, prije nego što je počeo raditi na trilogije. Čak i najsloženiji nevjerojatan trenutaka u igri sami izgledaju prirodno posuditi zakonima logike i objašnjenja (dobro, naravno, ako niste kritičar, a ne kopati preduboko, pokušavajući pronaći neslaganje trenutka stvarnosti). Pa i dobro naučne fantastike igra - to je najprikladniji opis Mass Effect 3 kom.

Osnova naučnih ideja projekta uzima se takva "nula element", koji vam omogućuje da promijenite mnogo različitih objekata u proizvoljnim granicama. Igra programeri su dozvolili da pretpostaviti da je bliže XXII stoljeća ovaj element, ona - u Mass Effect - bi se koristiti svugdje (u Mass Effect 3 misije na neki način pokaže da u akciji, ako želite biti u stanju da shvate! ). I to će biti relevantna u svim sferama ljudskog života i djelovanja: u motore zrakoplova i svemirskih letjelica, oružje, kućanskih predmeta. Na prvi pogled može zbuniti i nerealne, međutim, da shvate ozbiljnije, možete naći objašnjenje za sve, bez izuzetka. Osim toga, većina nestvaran element u Mass Effect 3 - oružje koje radi promjenom hladnjaka, a ima naučnu osnovu. Očigledno, kreatori igre u svoje stvaranje došao s najvećom odgovornošću. I to bez obzira na to koliko je kombinacija visoko kvalitetne igre i više ili manje realno zemljište je ključ uspjeha?

Prije nego što želite da preuzmete Mass Effect 3 je, razmišljati o ako ste upoznati sa prethodnim dijelovima projekta. Ako ne, zadovoljstvo u igri neće biti u mogućnosti da primate. Preporučujemo snažno hitno sustignu. Osim toga, prvi i drugi dio Mass Effect nije gora nego konačni nacrt trilogije. Odlazak u igri, vi ćete naučiti da je legendarni junak Shepard je otpušten iz organizacije, ali dugo vremena bez posla i dalje, naravno, nije mogao. Već poznata u Mass Effect 3 znaka i pridošlica će pomoći protagonist još jednom spasiti Zemlju od invazije od stabala. Konačno, navijači čekali razmjenu projekt - sve priča linijama konvergiraju u trećem dijelu. Vizualizacije sve pripremili za vas da igraju, možete, gledajući u Mass Effect 3 je video prikolicu. Vjerujte mi, ne možeš ostati ravnodušan!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more