Bookmarks

Masovni efekat

Alternativni nazivi: Masovni efekat

Mass Effect - igra koja je osuđena na uspjeh. Napravljena je u najboljim tradicijama fantazijskog žanra. Čak i pored nekih sličnosti sa KOTOR-om, projekat je popularan. Osim toga, programeri su majstorski prikrili plagijat pod novim odličnim motorom. Grafika u igri je odlična, borba i snimanje su realni, svi osnovni elementi žanra su u potpunosti predstavljeni jednom riječju, nema se što žaliti na igrače Naprijed će se susresti sa glavnim likom, koji u pratnji para drugova putuje kroz prostranstva međugalaktičkog prostora. Na raspolaganju vašeg lika biće moderni brod koji se zove Normandija.

B Mass Effect RS morat ćete se susresti sa poznatim dilemama, heroj će morati da izabere koja strana, dobro ili zlo, da se pridruži. Na međugalaktičkim konferencijama odlučuju sudbine planeta i celih galaksija. Da, sve je previše ozbiljno, ali šta si mislio?

Da bi se priča o vašem heroju smatrala započetom, neophodno je da prvo preuzmete Mass Effect. Da biste to uradili, dovoljno je pronaći distribuciju igre na jednom od vaših omiljenih torrenta. Dalje, sve na palac - u početku, izaberite ličnost svog lika, napravite njegovu jedinstvenu biografiju i sigurno možete otići na putovanje. U zavisnosti od toga koju biografiju želite odabrati, dijalog igre će se promijeniti, kao i broj zadataka. U Mass Effectu, znakovi mogu pripadati različitim klasama.

  • Psionik
  • Soldat
  • Technik

Također, postoji nekoliko mješovitih klasa koje možete izabrati. Uređivač karaktera traje najmanje pola sata od vas, ali je dizajniran tako dobro da će potrošeno vrijeme ostati nezapaženo.

Misije

B Mass Effect se pojavljuju niotkuda. Programeri su uspeli da projekat učine intrigantnim kada se čini da će sve biti potrebno da bude povezano sa igračem, zaplet dobija takav zamah da je nemoguće odvojiti oči od igre. Jednostavno ne možemo šutjeti o tome da ćete na kraju naći pravi holivudski akcioni triler, ništa manje. Pa, generalno, shvatili ste da je potrebno da preuzmete igru, ne možete propustiti ovo, zar ne?

B Mass Effect oružje heroja najmodernijih i najmoćnijih. Tako da će biti prilično lako nositi se sa stranim neprijateljima. Međutim, ne treba da se opuštate ispred vremena, pokušajte da prođete kroz nekoliko misija za početak. Likovi će moći da uživaju u svim tehničkim prednostima civilizacije, što značajno diversifikuje igru ​​i čini je dinamičnijom. Između bitaka, možete dati naredbe svojim saveznicima, kao i odrediti ciljeve. Sa istinom, ovo će biti najrelevantnije samo kada se suočimo sa stvarnim, iskusnim šefovima koji će se otvoriti za vas na visokim nivoima težine.

Pa, niste li još spremni da popunite kolekciju omiljenih igara novom kopijom? Radi jasnoće, predlažemo da se upoznate sa snimkom video trake za prezentaciju Mass Effecta, koja detaljno opisuje sve prednosti projekta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more