Bookmarks

Marvel Avengers Alliance

Alternativni nazivi: Marvel Avengers Alliance

igra Marvel: Avengers Alliance - je zauzvrat-based društvena igra koja je nominiran. Za Marvel: Avengers Alliance planirane online verzija za Android.

Pošto je ovo igra je pretraživač, glavna stvar da se to radi - je povezan na Internet. Najbolji način za nove igre - moćniji računala.

U Marvel: Avengers Alliance registraciju vam ne daje mnogo nevolja. Za registraciju vam je potrebno učiniti sljedeće:

1. Prijava na sajt posvećen ovoj igri.

2. Pisati na prvu ćeliju adresu e-pošte kutija.

3. Unesite sigurnu lozinku, koristeći kombinaciju slova i brojeva.

4. Napišite mjesec, dan i godinu rođenja.

5. Pritisnite tipku " Spielen ."

Kada pritisnete tipku, automatski će dati pristanak da se sva pravila, sporazuma i drugih online igra Marvel: Avengers Alliance.

Igra MAA ste upoznati sa svim karakteristikama i likova.

Play Marvel: Avengers Alliance ti, znajući svih šest klase, koji se stvaraju u igri:

1. Vagona - neutralan klase. On ima snage i slabosti u odnosu na druge klase. Poznati univerzalan - to je Angel, Beast, Mockingbird, Rogue, Punisher.

2. Blaster. Oni su jači Bruisers. Ovaj razred ima fatalan udarac i ignorira obrana Bruisers napad na njih. Ali, oni su taktika slabiji. Famous Heroes Blaster - je Iron Man, kablovska, Human Torch, Oluja, Dr. Strange, Phoenix, Havok, gospođa Marvel, Scarlet Witch. Oni obično imaju visok napada profila.

3. Bruiser. Bruisers jak protiv Scrapper, ali slabo protiv Blaster. Poznati likovi Bruiser - etoHalk, Juggernaut, Colossus, Thor, Hercules, She-Hulk, Valkyrie, Thundra, Wonder Man i X-23. Oni obično imaju visoku zaštitu i visoke zdravlja.

4. Scrapper. Oni su više špijuni. Slabost izložbe kada se radi o Bruisers. Famous Heroes Scrapper - to je Dedpul, Wolverine, Daredevil, Luke Cage, Iron Fist, Spider-Woman, Seth, Ghost Rider, Magik, Quicksilver, Omega Sentinel, Šaterstar i Union Jack. Oni obično imaju visok profil preciznost.

5. Špijunima. Oni su dobili priliku da se taktika jači, ali slabiji Scrapper. Famous Heroes Spies - Black Cat, Spider-Man, Black Widow, Invisible Woman, Kitty Pride, Psylocke, Tigra, Wasp i Sotona. Oni obično imaju visoku preciznost i sposobnost da se izbjegne napade.

6. Taktika. Taktika su jaki protiv Blaster, ali je mnogo slabiji nego špijun. Famous Heroes taktike - to je Hawkeye, Kapetan Amerika, Mister Fantastic, Crna pantera, Kiklop, Black Knight, War Machine, Emma Frost, Fantomex, Hank Pim, Crvenog Hulk, spašavanje, Magneto i udav. Mnogi od njih imaju uravnotežen stanje.

U Marvel: Avengers Alliance da se igra vas sa velikim zadovoljstvom, jer je većina likova znate čak i iz djetinjstva, i oni su odavno drag.

Otkrijte svijet Marvel: Avengers Alliance Online, sa svim karakteristikama i avanture svoje!

 

Marvel Avengers Alliance Online registracija