Bookmarks

Mart imperija: Rat kraljeva

Alternativni nazivi: March of Empires: War of Lords

U zajednici sa igrom Marta carstava: rat kraljeva.

Gameloft predstavlja na vašem sudu Marš carstvo: Rat kralja je mobilna igra u kojoj možete igrati satima. Ovo je multiplayer strategija, koja već u naslovu postavlja ton. Ako ste upoznati sa ovim žanrom, lako ćete razumjeti šta da radite:

Marsh of Empires: Rat kraljeva besplatno se može preuzeti, a ako želite da ubrzate proces pumpanja ili dobijete retki artefakat, postoji plaćeni sadržaj.

 • Izaberite frakciju
 • Izaberite brojne armije
 • Obučiti vojsku
 • Enable in alliances
 • Zaštite resurse
 • Razvijanje ekonomije
 • Ugradnja i unapređenje objekata
 • Učestvovanje u misijama i kampanjama
 • Takođe, pored mobilne verzije, možete preuzeti Marš na Imperijama: Rat kraljeva na računaru, a bitke na velikom ekranu će izgledati još impresivnije, a naselje će se pojaviti u svim detaljima.

  U glavnom izboru.

  Players su pozvani da odrede jednu od frakcija:

  • Kings from high mountains
  • Kings iz North
  • Sulja od pijeskih pustinja

  U stvari, svaki predstavnik ima neke razlike zbog terena, ali nisu toliko radikalni da budu stvarno važni. Odaberite onu koja je najviše volela, jer uspeh zavisi od vaših daljih akcija. Ipak, spomenimo karakteristike koje svaki monarh poseduje.

  Koroli su obučeni u čelični oklop i savršeno savladaju mač. Bonus je 5% brži tokom marša i brže ostali grade zgradu. Njihove jedinice su vitezovi Tevtonskog poretka. Northern Kings su odlični jahači i 10% ispred ostatka treninga. Njihove jedinice su prilično korisni bojari. Sultani su konzantni majstori koplja. Njihova prednost se može smatrati da imaju još 5% više trupa, što je važno za dalje povećanje broja i tokom borbi. Takođe, njihove frakcije su 10% brže u istraživanju, dajući značajnu prednost nad svojim rivalima. Njihove jedinice su pokvareni ubice.

  Međutim, igra Marsh Empires: Rat kraljeva nam omogućava da se prvo testiramo u ulozi svakog predstavnika kako bismo napravili konačni izbor.

  Ostale karakteristike igre.

  Igrači moraju stalno držati ruke na pulsu, razvijajući ravnomerno sve pravce. Mart imperija: Rat kraljeva, igra ima sve što je neophodno za harmoničan napredak, a glavna stvar nije da napravi greške.

  Veravno je važno biti aktivan u svemu. Posebno pomaže da se pridruže savezu sa drugim igračima. Međutim, da bi postali deo grupe nije dovoljno, neophodno je biti korisno aktivno odgovoriti na poziv za pomoć, dijeliti resurse i znanje. Samo u ovom slučaju, kada vam je potrebna pomoć, poziv za odgovor je mnogo brži i poželjniji. Ako razvijete vojsku, uradite to kompetentno. Ne fokusirajte se na maksimalno povećanje napada, ostavljajući slab odbrambeni deo.

  Ne zaboravite da poboljšate zgrade, jer će sa svakim novim nivoom raditi efikasnije. Dok izvlačite resurse, ne pokušavajte da razorite rudnike i šume više vjerovatnijim ili dovršite sve zadatke. Ako se iznenada selo napadne i opljačka, skladišta pune zaliha će takođe biti uništena. Bilo bi mnogo lakše vratiti gubitak ako ostaju aktivni zadaci. Obratite pažnju na svog heroja, dajući mu korisne sposobnosti. Ne pokušavajte da pokrijete sve odjednom, već je bolje da se usredsredite na specifične talente koji će biti korisni za jasno definisane zadatke.

  Game March of Empires: War of Lords nudi bogat izbor mogućnosti. Iako se ne može reći da su pravci radikalno drugačiji od igara ovog žanra, oni su nesumnjivo obučeni individualnim pristupom.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more