Bookmarks

Magicka Magicka Collection

Alternativni nazivi: Magicka Magicka Collection

CPU: Pentium 4 / Athlon XP 2. 4 GHz

RAM: 2 GB

Grafička kartica: GeForce 8800 / Radeon X1900

disku: 2 GB

Magicka Collection - kompletnu kolekciju svih dijelova popularne kompjuterske igre u stilu akciona avantura. Igra je zemljište se temelji na nordijskoj mitologiji, gdje možete upoznati i militantnih bogova i mitskih čudovišta i puno sve ostalo. Naracije Magicka u toku borbe protiv četiri mađioničari koji su u jednoj od drevnih naloga, bori s moćnim tamnom čarobnjaka Grimnikom i njegove horde zla stvorenja. Tokom sukoba četiri mađioničari znaju da sam Grimnik samo marioneta u rukama drevnog demona Assatura, koji je vekovima bori protiv ljudske rase i uništiti potpuno Midgard. Praktikantice igrači će često raditi preko reference na druge igre projekte, pa čak i filmove. Tako da će biti lako pronaći na temu šale ili priče Warhammer Diablo, World of Warcraft ili Dungeon Keeper, kao i mnogo puta vstretyatsya spominje Star Wars avanture, ili Monty Python.

Gameplay

avantura Magicka Arcana formirana u izometrijskom grafike, gdje će igrač biti jedan od četiri velika čarobnjaci, Dark Magician suprotna Grimniku i njegov još više začaranog demona Assaturu pokrovitelj. Single Kampanja se sastoji od 13 međusobno povezanih misije, neki od njih ćete imati priliku da dovede do nekoliko znakova. Igra Magica nema jasne podjele na klase i igrati svaki od likova ima u svom arsenalu magičnom osoblje za stvaranje ogroman broj od uroka, jer ova tema će biti neophodan u prsa. Osim toga Magica omogućiti korištenje kao melee oružje i čuveni mač Excalibur zaključuje sve kanonima žanra u kamenu. Većina zanimljivo je da u Magicka nećete dohvatiti mač "ambalaže" i počne da ga koristi kao moćan čekić. U ovoj igri, autori nisu zaustaviti i dodao još jedan stisak ruke puta - M60 mitraljez, koji junak će biti u stanju da primi iz ruku seljana zahvalni za spas svojih rodnom selu.

Predmeti

Igra Magicka, nego sistema omotan oko pluralitet osnovnih elemenata magije. Ovi elementi Magica obiluju, ovdje nalazimo zemlja, vatra, voda, hladna, život, kao i električne energije, Lasso, pa čak i štit. Igra Magica koristi posljednji element nije čak ni kao ravnopravan dio svjetske igre, već kao sastavni dio zaštitne uroka, pretvarajući ga u neku vrstu barijere, u luku okružuju glavni lik. U bilo koji dio Magicka Kolekcija će se pojaviti i nestati razne čini koristeći osnovne elemente i njihova kombinacija će proizvesti zadivljujuće rezultate. Na primjer, koristeći samo jedan osnovni element vatre, dobijamo vatrena potok, sličnosti bacač plamena, ali ako dodate u malo zemlje, kao što smo postali sretni vlasnik prijenosnih požara lopti koja se može bacio na neprijatelja, glavna stvar da se pokaže malo mašte i nemojte se bojati eksperimentirati i Morat ćete čekati, ponekad čak i neočekivanih rezultata.