Bookmarks

Maestia: Rise of Keledus

Alternativni nazivi: Maestia: Rise of Keledus

Maestia: Rise of Keledus online & ndash; je besplatan & nbsp; MMORPG iz programeri & nbsp; Destiny razvoj . I gras Maestia: Rise of Keledus online ima veliku prednost u odnosu na druge igre ovog žanra u prvom redu za njih uključuju odlične grafike, user-friendly sučelje i dobro implementiran sistem PvP .

Prije nego što nastavite izravno u igru ​​mora se utvrditi u skladu kompjuter postavkama i sistemski zahtjevi & nbsp; igra. Na nlayn igre & nbsp; Maestia: Rise of Keledus & nbsp; ima sljedeće uvjete minimalne sistemske:

- Operativni sistem: Pobjeda Dows XP / Vista / Sedam

- Procesor: 3. 0 GHz ,

- Memorija: 1 Gb

- Grafička kartica: nVidia 6800GT ili ekvivalent;

- Slobodni prostor na tvrdom disku: 10 Gb

- Spajanje na Internet;

- DirectX 9. 0C.

imperativ pred utakmicu je p EGISTRACIJA igre & nbsp; Maestia: Rise of Keledus . Da biste to učinili, & nbsp; prvo skinuti igru ​​klijenta. Nalazi se izravno na web stranici igre, tako da odabir i laquo; Preuzmite klijent & raquo; Možete bez traženja da preuzmete na računalo. Kada se preuzmete datoteku, samo trebate pokrenuti (to će se zvati Maestia_Installer. exe) i slijedite čarobnjaka. Sljedeći & nbsp; Maestia: Rise of Keledus online & nbsp; Registracija zahtijeva stvaranje računa. Da biste napravili račun morate odabrati online igre odjeljak & nbsp; & laquo; Registracija & raquo;, gdje dodati sljedeće informacije o sebi:

- email;

- prijavite se;

- lozinku;

- & nbsp; To će također morati pročitati i pristati na & nbsp; smislu & nbsp; Sporazum korisnika, Sporazum o licenci Ugovor Ponuda i pravila igre.

R EGISTRACIJA & nbsp; Maestia: Rise of Keledus ne treba mnogo vremena, ostavljajući je za zabavne igre.

Igrač ima priliku, a grata u igri & nbsp; Maestia: Rise of Keledus & nbsp; & nbsp; line za jedan od dva frakcije:

- Guardian s superionskim

- Keeper s znanja.

Glavna razlika između grupa i ndash; to je njihov način ratovanja. Na primjer, Guardian i superionskim se bore za pobjedu na svaki mogući način, uz pomoć i laquo; maestov & raquo; uključujući. & Nbsp; Frakcija Keeper s znanje je naprotiv smatra da je upotreba i laquo; maestov & raquo; & Nbsp; može dovesti do novih nevolja i nedaća. Ove dvije frakcije nisu u ratu jedni sa drugima, ali njihov odnos i prijateljstvo ne može biti imenovan.

Sledeća stvar je da odaberete igrača - klasu za koju će biti. Korisnik ima priliku, a grata u & nbsp; Maestia: Rise of Keledus za jedan od & nbsp; četiri klase:

- Mađioničar;

- Ranger;

- Warrior;

- Cleric.

Magee - & nbsp; vrlo jak i opasan protivnika. Kao pravi majstori različitih aure i pentagrama, majstori otrova, munje, leda i vatre, oni mogu biti vrlo efikasan u borbi protiv sa svojim neprijateljima. Njihovi napadi nisu samo vrlo efikasan, ali i vrlo efektan: kovitla munje, & nbsp; Tumanyan svijest požara izbijanja, glečere koje su padale sa neba na neprijatelja, usporava neprijatelje snijeg bljesak, & nbsp; otrov strelice i drugi jednako opasne pravopisa. Sve ovo udara strah i paniku u redovima neprijateljske vojske. Nije lišen magovi i moćnih zaštitnu auru, & nbsp; koji pomaže saveznici mag izdržati razne otrove, vatra, led i električne energije. Ako je nametnuo prijateljski karakter neke uroka, magičar može ih ukloniti. Sve ove osobine čine maga vrlo koristan i efikasan borac u borbi, koja, između ostalog, povećava & nbsp; sposobnost saveznika.

Rangers majstorski komanda svoje tijelo i prsa oružje. Malo ljudi zna ins i outs maske kao dobar kao rendžer. Uz veliku snagu volje, oni mogu koristiti za oslobađanje od & nbsp; različite neprijatelj čini na fizičkoj & nbsp; i magične napade povećaju svoju brzinu odstupanja od udaraca, buma. Rangers nositi znatno više štete kada se koristi šok kablove. Iako ligamenata pucao Ranger je mnogo teže nego druge klase, ali je djelotvornost svojih mnogo veći. Primjenom ligamenti potrebno za kontrolu u svakom trenutku, jer ako vam nedostaje pravi trenutak, cijeli kombinacija će morati ponovo pokrenuti. Uz pravilno vođenje borbe, možete nanijeti takve teške udarce od kojih je ponekad hoće samo Numb, što je velika prednost u vremenu, što vam omogućava da odlučiti ishod utakmice u korist Rangers.

Warriors može utjecati na umove čudovišta, nanoseći im da napadnu ratnika, štiti slabije saveznika. Zahvaljujući svojim dugogodišnjim iskustvom rata, oni su u mogućnosti da izračunaju nekoliko koraka ispred neprijatelja. Naoružan mačem ratnik može stvoriti oko & nbsp; sami blistavog oštricu ulazak u taj neprijatelj nije bio veliki problem. Krvarenje rane, što je izazvalo ratnik može se zaustavlja samo sveštenici.

Maestia: Rise of Keledus igrati za klera & ndash; to znači biti nezaobilazan igrač na bojnom polju, kao vrijednost u borbi je teško precijeniti. Samo duhovnici mogu uskrsnuti mrtve saveznike u borbi. Igrati za svećenik ne mora bezumno, i & nbsp; proschityvaya pred nekoliko koraka, to je ove odluke mogu odlučiti ishod utakmice. Klerik može vratiti život saveznici postepeno ili odmah & nbsp; da se vrati određeni broj života, usmjeravanje njihove akcije na grupu igrača ili određenog igrača.

i i igrati online & nbsp; Maestia: Rise of Keledus proći kroz zadatke i obavljaju različite zadatke, mnogi od njih u igri, i sasvim drugačije

Maestia: Rise of Keledus online igra i zadovoljiti & nbsp; Igrači set seta PvE i PvP modova, i mnogi & nbsp; drugi prijatna iznenađenja. & Nbsp; & nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more