Bookmarks

Lost Planet

Alternativni nazivi: Lost Planet

Igra Lost Planet je kompjuter igra multiplayer. Ova igra je dizajnirana u stilu strijelca i dešavanja u njoj u prvom licu.

kompjuterske igre Preuzimanje Lost Planet može samo za odrasle igrača. Za maloljetne korisnici pristupaju igri je zatvoren. Preuzimanje Lost Planet¬ moguće na bilo koje druge web koji pruža takvu priliku. Na primjer, to može biti učinjeno na torrent.

Vi imate jedinstvenu priliku da vide igri Lost Planet video. To može biti na zvaničnom sajtu igre ili na youtube. U video otkriva suštinu igre, likovi su predstavljeni, i druge zanimljive podatke o igri.

Ovaj pregled Lost Planet će vam predstaviti uvod u igru. Vi ćete naučiti o gameplay, sistemske zahtjeve za igre i glavnog načina igre.

Igra Lost Planet uključuju fascinantno glavni gazda tuče koji se javljaju u ekstremnim lokacijama. Imate mogućnost da kontrolira utakmicu mehanizovan oklop.

gdje je vaš igrač je predmet gubitak toplih energije. Ovo je zbog klimatskih područja u kojima je bitka će se održati.

Ako izgubite apsolutno svu svoju snagu, drugi igrač će biti u mogućnosti da vam dati neke svoje energije. Da biste to učinili, igra koristi novo oružje koji omogućava igračima da bi svi u životu.

U igri Lost Planet, igrači će biti nagrađeni bodova iskustva. Možete zaraditi više bodova dok je igrao u savršenom stilu, i izvesti dodatne zadatke u misijama.

Nakon što će proći igra bez obzira na nivo složenosti, možete koristiti svoj lik za kampanju. Njegov bodova, imate priliku da koriste kako bi otključali kostim ili se u potpunosti prilagodbu bilo koji znak.

Radnja se odvija na E. N. III.

EDN III je planeta na kojoj dođe do događaja u igri. To je bio cilj, kao i pokušaja kolonizacije od strane ljudi, Zemlja je postala nenastanjivom.

Igra ima nekoliko kolonizacije. Početna kolonizacija - 80 godina punoljetstva.

Ovo je prva kolonizacija. Mnogi objekti su izgrađeni za rukovanje stanovništva, uključujući i nekoliko gradova. Kolonizacija izgledalo uspješan. Međutim, počeo je kolonija da proširi ljudi suočeni s novim vanzemaljskog života oblik poznat kao Akrid.

Akrid su očigledno neprijateljski sila, ali kolonisti nisu imali dovoljno jak oružje za borbu protiv Akrid. Bili su prisiljeni da se povuku iz E. N. III. U toku borbe, čovječanstvo je otkrio novu vrstu energije izvor toplotne energije u organima Akrid.

U igri Lost Planet možete boriti s različitim oružjem. To može biti:

1. Nož.

2. Vatreno oružje.

3. Pištolji.

4. Sačmarice.

5. Sniper opreme.

U Lost Planet igri, možete igrati, ako računalo zadovoljava sljedeće zahtjeve:

1. Intel Core2 Duo - procesor.

2. 1 GB - RAM-a.

3. 13 GB - HDD (hard disk).

Uđite u svijet Lost Planet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more