Bookmarks

Lost Paradise

Alternativni nazivi: Lost Paradise

Lost Paradise online & ndash; fantastičan slobodan multiplayer igra sa turn-based borbi, što zahtijeva korištenje taktika. Naći ćete se u velikoj lokacijama i beskrajne PVP će braniti svoje pravo na postojanje. Borba se odvija između Zemljana i vanzemaljaca neočekivano. Vi ćete imati tisuće potencijalnih rivala! Dok je izazov možete baciti samo pravi igrač. Rulja u svijetu igri jednostavno ne. Razvoj događaja u trodimenzionalnom prostoru, što stvara osjećaj stvarnosti. Upoznajte neprijatelj može biti bilo gdje: na zemlji, u pećinama, na vodi, u gradovima, šume ili pustinje. Igra LP će vas naučiti da važne odluke, da se osjećaju i da koordinira borbu, da sarađuje sa drugim igračima i očajnički baca najtopliji bitku. Ali nije sve u zaplet igre je smanjen samo u rat. Možda dobro moći da se odmore između borbe i čak rade stvari mirno. Pored toga, počevši Lost Paradise & nbsp; Igrati možete napraviti prijatelje ili čak naglo oženio. Ne propustite priliku da provedu svoje slobodno vrijeme sa zadovoljstvom!

Prije nego što uronite u vrtlog nezaboravne avanture, morate kreirati račun. Na mogućnost za preuzimanje igre klijent će biti obaviješteni na kraju tvorci projekta. Lost Paradise & nbsp; Registracija je kako slijedi:

- usvojen Sporazum. Administracija se fokusira na korisnike je da ako se ne slažete sa pravilima, da je bolje da se ne stvori račun;

- ispunite obrazac za registraciju: ime igrača, e-mail adresu (potvrda) Password (uz potvrdu);

- odaberite željeni jezik, a označava vremensku zonu

- unesite potvrdni kod registracije i ndash; dve reči koje vidite na slici.

igrati online Lost Paradise možete u slučaju da vaše računalo zadovoljava sljedeće zahtjeve minimalne sistemske:

- operativni sistem Windows XP / Vista / 7;

- procesor Intel Pentium G620 ili AMD Athlon II X2 & nbsp; 250; ,

- video NVIDIA GeForce GTS 450 ili ATI Radeon HD 5750;

- 2 GB RAM-a i 3 GB slobodnog prostora na tvrdom disku.

Dakle, Vi ste počinju da igraju Lost Paradise i prva stvar koju treba zapamtiti & ndash; Trebalo bi težiti originalnosti karakter. Njegov junak, zahvaljujući ogromnoj mogućnosti koje su na raspolaganju za svakog korisnika, možete napraviti jedinstven. To je u vašoj moći da promeni sve: od pojave i karaktera postavlja dom njegov karakter i borbe karakteristike. Neumorno pumpa, naravno, ako želite da uspjeti u ovom svijetu mašte. S vremenom ćete biti dostupan ne samo moćno oružje, i još mnogo toga. Usput, kao i za većinu oružja, ti si dao sasvim pristojan raspon. Play Lost Paradise Vi ćete biti koristeći ukupan za obje utrke oružja, kao što su bombe, puške, mine, noževe, tayzery i posebno za svaku od rasa. Dostupno za Zemljani i laquo; bez rogova & raquo;, i laquo; Ash & raquo;, i laquo; ASP & raquo;, i laquo; Skiff & raquo;, i laquo; Drozd & raquo;, i za Wanderers & ndash; & Laquo; Jula & raquo;, i laquo; Balam & raquo;, i laquo; Kabbah & raquo;, i laquo; Chakka & raquo;, i laquo; bazena & raquo;. Što se tiče oklop, će birati. Mi očistite tijelo od lika samo je potrebno i ne možete učiniti bez pouzdanog kostim. Zemljani su lagani oklop i laquo; & raquo;, Orlan teški oklop i laquo; Dzhaganat & raquo; i PES & laquo; Kraken & raquo;. Lutalice vole nositi bronekostyum i laquo; & raquo;, Nunkul ili teške bronekostyum & laquo; Baja Patsch & raquo; ili PES & laquo; Shukpi & raquo;.

Kao što ste vjerojatno shvatili, čak i na početku igrač mora napraviti važnu odluku koja da se pridruže. Kao što je već rečeno, postoje dvije rase. Hoćete li biti na strani zemaljske ili će se pridružiti hodočasnicima, ovo u principu, a ovisit će o sudbini. Važna stvar je izbor rukotvorina. Možete postati majstor bliske borbe, i učiti nenadmašnu šljuke, i upravljati zapanjujući borbenih vozila.

Game & nbsp; Lost Paradise uključuje vađenje resursa. Usput, svako ima šansu da se u njegovom posjedu rudnik i dobiti dobru zaradu. Ali vlasnik rudnika biti uvijek na oprezu. Postoje mnogi koji žele da ga. Nemojte davati omraženog neprijatelja! Manja oštećenja opreme za vrijeme borbe, više resursa ti.

& nbsp;

je već u fazi testiranja, igra je u mogućnosti da se pohvali različitosti. A pošto projekta je da se razvije, u bliskoj budućnosti, tvorci obećavaju puno novih i zanimljivih elemenata. Uđi da glasaju za sebe sve prednosti uzbudljiva igra!

 

Lost Paradise online registracije