Bookmarks

Looney Tunes World of Mayhem

Alternativni nazivi: Looney Tunes Ludi svijet, Looney Tunes Ludi svijet

Looney Tunes World of Mayhem - omiljeni likovi u novoj ljusci

Igra Looney Tunes World of Mayhem iz studija Scopely otvorit će vam pristup svim likovima iz crtanih filmova iz svemira Looney Tunes. Morate okupiti zabavan tim za borbu protiv zla. Na kraju krajeva, ko se najbolje snalazi s tim, bez obzira na to kako Bugs Bunny i njegovi prijatelji.

Sve započinje s malim negativcem Marvinom, koji je spreman uništiti čovječanstvo. Sjedi u svojoj laboratoriji u šumi i pravi podmukle planove. I naš prijatelj, Bugs, kao i uvijek, malo se izgubio i skrenuo je u pogrešnom smjeru dok je kopao put do plaže Pismo. Otkidajući zlikovca iz poslovanja, naljutio je bijes i pucao je iz svog laserskog pištolja. Ali ni naš kunić nije promašaj, kao odgovor, slanjem sefa sa neba svom prijestupniku. Borba se završava tako da Bugs nasumično uništi Marvinu kontrolnu ploču i cijeli njegov laboratorij za crtane filmove. Sada neko treba da prikupi ove crtane filmove ;-)

Bagz Bunny treba vam pomoć u igri Looney Tunes Crazy World na PC-u. Svi likovi iz crtanih filmova pobjegli su tamo kamo ih treba vratiti. Morate se mnogo boriti i okupiti svoj tim iz snova, koji će vam pomoći vratiti sve u normalu. Za početak, imate pristup kontroli samog zeca, ovo vam je prvi heroj. Ima dva jedinstvena napada:

 • osnovnih - svaki potez koristi se za nanošenje štete - kod zeca je siguran pad s neba na neprijatelja, baš kao u crtićima;
 • je poseban - prepoznatljiv je po svojoj snazi, ali treba vremena da se ponovo učita - kopanje iza protivničkih leđa i udaranje glavom o klin, što jednim potezom uzrokuje zapanjuje.

A spretna kombinacija ovih napada donijet će vam više pobjeda.

Nakon vaše prve pobede, dobit ćete malu iluziju koja pokreće raspršivač, može se koristiti za aktiviranje crtića. Crtani filmovi dolaze u različitim kvalitetama i za različite svrhe:

  10.0009 branitelja - visok životni standard i zaštita, ali slab napad;
 • napadača - visok nivo napada, ali slaba odbrana i život;
 • heroja podrške - uravnoteženi likovi, korisni u različitim situacijama, neki mogu zacijeliti.

Svaki crtić ima svoju razinu zvijezde, što pokazuje koliko je moćna. Više zvijezda je hladnije od heroja. Postoji i rijetkost: obična, rijetka, epska i legendarna. Zapamtite, više zvijezda i rjeđe heroj - dodajte ga svojoj aktivnoj grupi.

Igra Looney Tunes World of Mayhem prvenstveno se bori, ne samo uz glavnu liniju zadataka, već i sa ostalim igračima. Borbe - svađe sa igračima, naime njihove crtiće. Na kraju bitke, ako pobjedi, nabavite kutiju s nagradom. Proći će malo vremena i djelo vaših junaka da ih otvorite. Igra ima sistem ocjenjivanja i kad dosegnete nove visine, dobit ćete vrijedne nagrade.

Do sada u igri ima 141 junaka. Programeri poboljšavaju igrivost i stalno dodaju sve više likova u igru u200bu200b- zanimljivo i zabavno. Na jednom mjestu možete pronaći crtane filmove iz različitih crtanih filmova koji se nisu mogli presijecati na TV ekranu.

 • Taz je simpatično zubato stvorenje koje se može brzo vrtjeti poput tornada, trgajući sve na svom putu.
 • Hugo je velika noga koja traži kućnog ljubimca, dok smrzava sve na svom putu.
 • Lola The Raider - pruža neprijateljima puno slabosti, obrađuje štetu s područjem vjerojatnošću kritične štete i uklanja nevidljivost sa svih.
 • Twiti - mlada ptica, lovac na blago, zna kako zacijeliti i snažno tući; udarajući svoje neprijatelje kamenjem sa sigurne udaljenosti.
 • King Duffy je mlakar ne samo monarh, već i pohlepni napadač, koji svaki potez nastoji ukrasti nečiju korist.
 • Pastir Samuraj - vjerni čuvar hrama; brani svoj položaj i postaje jači što više neprijatelji oklijevaju.
 • Hippeti Hopper je legendarni bokser, vješto zaobilazeći kontre i izmicanja da nanese krunski udarac protivniku koji nije branitelj.
 • Ragbi igrač Gossamera - čvrst veznjak, odlučan u pobjedi; čim uđe u uzbuđenje, ishod igre je unaprijed zaključen.
 • Svinjska svinja - uravnotežen značaj podrške; Ljubazna svinja može izliječiti saveznike i nanijeti štetu neprijateljima.

Preuzimanje Looney Tunes World of Mayhem na PC-u i pokretanje igre je prilično jednostavno. Za početak preuzmite Bluestacks Android emulator i tek onda instalirajte igru u200bu200bu nju i pokrenite je. Želimo vam puno sreće u pronalaženju raštrkanih crtanih filmova!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more