Bookmarks

League of Legends

Alternativni nazivi: League of Legends, LOL

League of Legends online i ndash; & nbsp; slobodan multiplayer uloga-igranje igra sa strategijom elementima. Dizajner & ndash; California-based Riot Games, i služi kao izdavač THQ. Na mnogo načina, igra League of Legends podsjeća na poznati projekt Dota All Stars. Uzbudljivim događajima igre odvija na četiri kartice. Kako će tačno bitka zavisi od toga šta je kartica u ovom trenutku. Na primjer, na prva dva kartice u borbi može napraviti tri igrača protiv tri i pet protiv pet. Treća karta je borba između timova za kontrolu poena, a četvrti & ndash; Ovaj uski prolaz, gdje su neprijatelji pet igrača u odnosu na isti iznos. Grafika Sve lokacije su doslovno fantastičan. Gameplay misao i detalj koji treba da zadovolji veliki broj korisnika. U priči, igra treba osigurati da objekti su uništeni protivnika, ali nemojte zaboraviti da kontrolišu svoje vlastite zaštitne kule. Ako vaš svakodnevni život nemate dovoljno uzbuđenja skraste svoje slobodno vrijeme putujući u virtualne stvarnosti. Igra LoL najbolje odgovara kako bi podigli adrenalin u krvi!

članaka zakona pomoći će korisnik Liga od Legends & nbsp; Check. U odgovarajućem obliku treba dodati sljedeće informacije: korisničko ime, lozinka (ponavljanje u sljedeći redak), e-mail adresu, datum rođenja. Trebalo bi također staviti kvačica, čime se izražava pristanak pravila. Pretplatite se obavlja po defaultu. Na kraju je potrebno da prepisati kod sa slike i kliknite na & nbsp; & Laquo; igrati besplatno & raquo;. Prije kreiranja naloga, pobrinite se da je konfiguracija računara neće izostati. Za gameplay zahtijeva sljedeće uvjete minimalne sistemske:

- operativni sustav Windows XP Service Pack 2 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows 7;

- Pentium 4 2GHz;

- slobodnog prostora na tvrdom disku 750MB;

- & nbsp; u skladu s DirectX zvučni uređaj 16,

- video memorije od 128 MB;

- RAM 1 GB;

- Internet veze od najmanje 128kb \ s.

Dakle, igrati Liga od Legends će biti heroj, koji se zove prvaci. Svaki od njih ima svoje karakteristike. Naravno likovi su jake i slabe točke. Dakle, netko pohvaliti visokim magične moći, netko ima visok šteta, dok su drugi toliko moćan da izgleda kao živi štit. Ali, ono što bi vi vozite, da se razvija. Tokom igranja ćete zaraditi bodove. Oni provode na pumpanje ili prizemlju, ili za kupovinu novog heroja i rune koje poboljšavaju performanse. Osim toga, svaki uspjeh donosi profit u obliku igre valute. Usput, moguće je da se stavi pravi, kad odjednom bila takva želja. To svakako daje neke prednosti, ali možete učiniti prilično dobro Liga od Legends & nbsp; igrati besplatno.

Na početku dobijete nekoliko znakova, a vremenom njihov broj će se samo povećati. Sve u igri 30 razina. Što je veći vaš nivo, to je veća mogućnost. Igra League of Legends poziva da razviju vještine heroja. Tu je talent stablo, koji je zajednički za sve znakove. Masteries, odnosno stablo talenta ima tri grane: Napad, odbrane, i pomoćni. Izbor određeni razvojni put, ovime odrediti sudbinu junaka. Pored osnovne vještine, možete odabrati dva dodatna. Na primjer, brzo trčanje, zaklinalnoe liječenje i tako dalje.

& nbsp;

Ova uzbudljiva igra plijeni vas od prvog minuta. Raznolikost gameplay neće dopustiti da propustite trenutak! Fight zabava uz vile čudovišta, izazov drugim igračima & nbsp; i biti svaki dan sve više i više uvjeren u svoje sposobnosti! Neka ispuniti sva vaša očekivanja! & Nbsp;

 

League of Legends online registracije