Bookmarks

Liga anđela 2

Alternativni nazivi: Liga anđela 2

Liga anđela Igra 2: trodimenzionalna ljepota.

Ako ste ljubitelj prvog dijela fantazijske priče, igra Liga anđela 2 će vas oduševiti novim poboljšanjima:
  • Trodimenzionalna grafika, nevjerojatna dinamika i impresivni specijalni efekti.
  • Više od 50 znakova, gdje ćete među novim herojima sigurno susresti stare poznanike.
  • Razvijanje strategije i primena taktike postalo je još interesantnije zahvaljujući novim mogućnostima.
  • Još više tamnica naseljenih zmajevima, demonskim bićima, divovima i drugim čudovištima.
  • Anđeli učestvuju u borbama, njihovom pumpanju i sposobnosti da organizuju svoju ligu.

Kao što možete da vidite, proizvod zasnovan na MMO pretraživaču sa postupnim koracima je spreman za nove izazove, čekajući iskusne igrače koji žure da igraju igru ​​Lige anđela 2, pokušavajući da zaštite ono što je ostalo od veličine bivši svet.

Vaše čekanje na sudar sa zlom, ali iskustvo, magija, oružje i bes će pomoći da se pobede svi neprijatelji i bore se sa glavnim šefom. Postao je još gori, veći i jači, i može biti poražen samo zajedno.

Opet rat.

Čak i među anđelima, mir ne traje večno. Ponovo su se vratile stare nesuglasice, staro zlo se pobunilo, demoni podzemlja su se probudili. Divni anđeli: Atena, Moira i Fortune su osnovali svoja nezavisna kraljevstva, Uniju Inicijata, Tvrđavu Nebeskih i Kraljevstvo Besmrtnika.

Niko ne zna kada će doći mir, ali svi se nadaju da će živjeti do ove tačke. U međuvremenu, morate sakupiti fragmente drevnog artefakta, ali za to vam je potrebna nova Liga anđela.

Prvi važan korak će biti registracija Lige anđela 2. Sljedeći je ugodan izbor vašeg anđela s jedinstvenim značajkama. Možete ih postepeno razvijati, usavršavati, uvoditi nove osobine, brusiti postojeće. Da biste to učinili, obavite zadatke koji imaju blagotvoran učinak na iskustvo. Postepeno ćete postati toliko jaki da možete da se nosite sa zaista opasnim protivnicima.

Iako cijela anđeoska populacija ovog svijeta pripada različitim frakcijama, to ih ne sprečava da se pridruže ligama kako bi postigli bolji rezultat. Zajedno možete istražiti udaljene pećine koje nastanjuju strašna bića, uništiti ih i dobiti zasluženu nagradu. Nakon petnaestog nivoa, postaju dostupni prestižniji tamnici sa posebno vrijednim artefaktima i blagom.

Bitke i oprema.

You će igrati Liga anđela 2, imajući priliku da posjete PVP arenu kako bi se suprotstavili protivniku u dvoboju. Ako žudite za utiscima i naočarima, organizujte masovne demontaže između grupa, a nakon dostizanja 20. nivoa dobijate pravo da kreirate sopstveni ceh i organizujete masovne zločine u tamnicama.

Za uspješno završavanje misija potrebna vam je dobra oprema, koja je podijeljena u 4 vrste:

  • Epic
  • Legendary
  • Unusual
  • Rare10006

Možete ga poboljšati na prirodan način ili ubrzati proces pribjegavanjem pomoći valute igre.

Nivo herojstva u iPlayer ligi Angela 2 takođe će vam pomoći sa dekoracijama, priborom i odećom, kojima su pričvršćena nova krila. Prije oblačenja heroja u drugi kostim, proučite sve njegove mogućnosti. Napominjemo da su odjeća podijeljena na žensku i mušku.

Kada uđete u svet pun magije, možete očekivati ​​bilo kakva iznenađenja, je li to uopšte čudno? Postajući jedan od anđela, biće vam mnogo na raspolaganju i važno je pravilno naučiti kako se koristi pali dar. Vaš anđeo je dovoljno jak i sposoban, ali u cehu postaje još moćniji. A ako želite da napustite kompaniju, uvek to možete da uradite.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more