Bookmarks

Linija W

Alternativni nazivi:

Lineage W - mobilna igra iz Lineage

univerzuma

Nije potpuni klon Lineage 2, prilično je poboljšan i redizajniran za mobilne platforme Lineage 1 što je mnogima nedostajalo, ali sada imaju priliku da sustignu, pa čak i u mobilnom formatu. Igra ima atmosferu i jedinstveni šarm svojstven cijeloj seriji igara Lineage

Cilj igre je da razvijete svoj lik i da naučite nove vještine. Odlučite se da budete pozitivan lik ili negativac - grmljavina drugih igrača, sistem karme implementiran u igricu sve to dozvoljava. Postoji nekoliko osnovnih klasa likova, ispod su neke od karakteristika koje će vam pomoći da odlučite prije nego što napravite izbor i počnete igrati Lineage W

  • Monarh (Princ) nije najjači ratnik, ali je istovremeno i vođa i komandant. Samo ova klasa može stvoriti klan, a njene jedinstvene sposobnosti su usmjerene na jačanje saveznika i označavanje zajedničkog cilja tokom napada.
  • Vitez je moćan ratnik koji se dobro bori protiv vilenjaka, koji su slabog zdravlja i slabi su u bliskoj borbi, ali ranjivi na magijske napade i napade sa velike udaljenosti.
  • Elf je vrlo jaka klasa u sposobnim rukama. Slab u bliskoj borbi, ali veoma jak na daljinu protiv vitezova i magova.
  • Mag - ima najveću moć napada, nevjerovatan za vitezove, ali ga vilenjaci mogu kontrolirati na velikoj udaljenosti.
  • Dark Elf je zanimljiva klasa, dodana je nakon izlaska igre u jedan od dodataka. Može nanijeti više štete jednoj meti, postati nevidljiv i povećati brzinu kretanja jedinice.

Sve klase su podijeljene u tri kategorije, neke od njih mogu djelomično kombinirati sposobnosti različitih kategorija. Prvi red - jedinice sa ogromnim zalihama zdravlja, drugi red - koji nanose značajnu štetu na daljinu, ali slab u bliskoj borbi, a treći red - jačanje prva dva reda jedinica podrške. Ovo je klasična šema za mnoge igre ovog žanra, u savršeno izbalansiranom timu, na svojim mjestima moraju biti prisutni predstavnici sve tri kategorije. Budite oprezni pri odabiru lika, jer ga ne možete mijenjati tokom igre, morat ćete ponovo razvijati novog prolazeći kroz već završene zadatke.

Hronološki, radnje u igrici odvijaju se tri stotine godina nakon događaja Lineage 2, i možda će ljubitelji svemira moći pronaći male reference na prethodne dijelove. To je još uvijek isti svijet mašte, sa demonima, zmajevima i tamnicama. Igra ima puno zadataka za svačiji ukus, tu su i grupni zadaci. Osim toga, tu su i dnevni zadaci koji vam neće dozvoliti da dosadite i neće vam dozvoliti da zaboravite igru na nekoliko dana.

Sistem za poboljšanje i izoštravanje predmeta je izuzetno napredan, ali neće uvijek rezultat biti uspješan. Sve je kao u životu, predmet možete značajno poboljšati, ali ga možete oštetiti ili čak potpuno uništiti, budite oprezni. Oštećene stvari se mogu pokušati obnoviti i to najčešće uspijeva, ali se sa uništenim ništa ne može učiniti.

Postoje stotine različitih kolekcija predmeta i opreme, možete odabrati šta vam se sviđa i prikupiti cijeli set, za to je implementiran sistem koji vam omogućava da kupujete potrebne stvari od drugih igrača i prodajete nepotrebne. Ovi kompleti mogu biti prilično veliki i teško ih je pronaći, ali to samo čini proces prikupljanja zanimljivijim.

Lineage W - možete besplatno preuzeti i igrati na svom iOS ili Android uređaju

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more