Bookmarks

Žustar 90

Alternativni nazivi: Lihie 90

& nbsp;

Dashing 90 online - besplatno browser igra stvara inspiracija serije i laquo; Brigade & raquo;. Ovo je online igra & nbsp; Dashing 90. je društveno-ekonomski simulator, transporta igrač u svijet nedavne prošlosti naše zemlje. Time korupcije, haosa i bezakonja. Svi su primorani da traže bolji život na svoju ruku, djeluje na bilo koji način za postizanje cilja.

90. Dashing online igra u kojoj se radnja se odvija u virtualnom gradu, koji je podijeljen na zone utjecaja bandi, od kojih je svaki specijaliziran za određene vrste kriminalnih aktivnosti. Vaš zadatak u ovoj igri je opstanak, a postupno povećanje svoje nadležnosti, kako bi postao gospodar sive kao rezultat grada i što je duže moguće ostati na ovom sajtu. Možete igrati igru ​​& nbsp; Dashing 90. & nbsp; online i pridružite jednu od grupa koje su implementirane u krivičnom polje koje vam se sviđa, ili idu svojim putem i organizirati svoj in-game poslovnim otvaranjem izdavačka kuća, koja se bave trgovinom, prodajom oružja, i tako dalje. Ili sastaviti bend i učiniti reketiranje.

Minimalni sistemski zahtjevi: Internet priključak od 64 kbit / s instaliran Adobe Flash Player 10, RAM - 1 GB prostora na hard disku - 512 MB.

Da bi započeo utakmicu morati da se registrujete u igri & nbsp; Žustar 90..
​​Datum & nbsp; Dashing 90-ih na nekoliko načina: možete unijeti kroz jednu od društvenih mreža koje već registrirani. Ako ne, to se može učiniti pomoću e-mail adresu. Ili registrujete na sajtu navodeći ime (pod to ćete znati ostali igrači u igri), svoj e-mail i lozinku. Ovaj poletan 90 registracija će biti završen.

Od početka igre se nađete u neutralnoj zoni. Ako ne želite da prati priču, a ne biraju ulogu jednog od bandi militanata, kako bi se prilagodili na utakmicu i steknu iskustvo, poželjno je da dobije informacije od likova računara.
​​Nemojte zanemariti trening, a ne podigne svoj nivo, na osnovu lako pobjedu. U početku, sve je to isto treba učiniti najmanje & nbsp; referentne svjetlo, čime se povećava njihove karakteristike i sposobnosti.
​​naselili karakter i online & nbsp igrati igre; Dashing 90 može biti na bilo kojoj lokaciji, uključujući i na području druge skupine, ali potreba da se bude izuzetno oprezan, jer se lik može napasti u bilo kojoj lokaciji, čak i dok je posao. Nakon toga, zarađujući prestiž i novac, možete kupiti ili izgraditi mjesto za život i početi da uspostave vlastiti biznis. Ovo je najzanimljivija značajka ove igre: igrači mogu igrati ovdje u & nbsp; Dashing 90 lokacije i proširiti i promijeniti svoj izgled. Možete graditi kuće, radnje, ureda u posebno određenim područjima. Mogu se koristiti ili prodati na aukciji.

Zanimljivo je u ovoj igri onlay požara & ndash; uz istovremenu multi-planiranim aktivnostima. To je, u borbi nekoliko igrača može sudjelovati u isto vrijeme, igrači ne napraviti poteze u strogom nizu, tako da je moguće promijeniti tok izbora bitke oružja, ili kombinacija udaraca.


​​

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more