Bookmarks

Svetlost tame

Alternativni nazivi: Light of Darkness

Light of Darkness: Bezvremenski Journey

Putovanje oko svijeta

daje užitak prepoznavanju neobičnih tradicija naroda i razmišljanju o ljepoti krajolika. Ali čak i takvo putovanje nije ništa u poređenju sa kretanjem kroz vrijeme. Programeri 3Claw-a su odlučili da će igra Light of Darkness biti portal koji će poslati igrača na njegovu najuzbudljiviju avanturu kroz stoljeća i legende.

Hero je igra prokleta od Demon of Shadow i zaglavi u vremenu. Ali on ne može dozvoliti da negativac podjarmi prostorno-vremenski kontinuum i preuzme oružje kako bi spriječio promjenu povijesti i haos koji je demon zamislio. Skače iz jednog doba u drugo, proteže se 2000 godina, susrećući se sa legendarnim ličnostima:

  • Robin Hood
  • S Arthur roll
  • Zhanna Dark
  • Magičar Merlin
  • Ancient vladar Julius Caesar

priča obećava da će biti uzbudljivo, a svjetlost tame će biti stvarno zabavna. Ko će odbiti da komunicira sa harizmatičnim ličnostima koje su ostavile svoj trag u istoriji, pored spašavanja sveta od katastrofe? Tokom privremenih skokova, naći ćete jedinstvene artefakte koji će vam pomoći da ostvarite misiju. Na primer, sasvim je moguće dobiti luk od lutalice, Arthurovog mističnog mača - Excalibur ili Merlinovo čarobno osoblje. Zamislite koliko snage imate u svojim rukama. Ako se pravilno primeni, možete obuzdati najočiglednije zlo.

Mi odabiremo sliku heroja

Za učešće u takvoj uzbudljivoj avanturi potrebna je registracija Light of Darkness, nakon čega nastavljamo sa proučavanjem nekoliko predstavnika klasa heroja.

  • Warriors. Ovo je pravi tenk - jurnjava naprijed i obara neprijatelja sa staze. I ne čudi što je imao tako neverovatan mač. On se ne boji da padne u bitku, i takva hrabrost mu daje snagu i nadahnjuje strah u neprijatelju. Njegov dar je neophodan u napadu gužve, a veštine uključuju: vrtlog lopatica, jaz, udar svetlosti.
  • Ubica je takođe blizak sledbenik i naoružan je sa dva nazubljena mača. Ovo je rođeni ubica brz, okretan, energičan, neuhvatljiv za neprijatelja. Njegove vještine: fatamorgana smrti, vrtlog, ples sjena.
  • Mag je obdaren davanjem komunikacije sa životinjama i vješto kontroliše elemente prirode. On mora stalno poboljšavati znanje o tajnama prirodnih elemenata kako bi u potpunosti primijenio magiju. Njegove veštine uključuju: tornado, talas magije i istrebljenje. Da bi pobedio neprijatelja, približavanje njemu nije potrebno.

Ovo je još uvek sve karaktere koje možete izabrati, ali kako se igra nastavlja razvijati, možemo se nadati da će u budućnosti biti više različitosti.

razvoj karaktera i borba

B Light of Darkness ne može bez stalnog povećanja performansi. Učešće u bitkama i zadacima doprinosi rastu ne samo ličnih kvaliteta, već otvara put raznovrsnim kućnim ljubimcima i opremi (normalna, rijetka, epska). Veoma je važno da se akumulira hrono-energija u različitim događajima, kako bi se poboljšale vještine heroja i stekla korisna oprema.

Prisutni ovdje i mogućnost PvE ili PvP bitaka. Štaviše, mnogi događaji se dešavaju u automatskom režimu. Potrebno je nekoliko minuta ostaviti heroja bez nadzora, kada se vrati, otkrit će se da je uspio posjetiti nekoliko mjesta i završiti nekoliko zadataka. Da biste preuzeli kontrolu, pridružite se cehovima i idite do Arene, gde se izvode najlegendarnije podvige. Vrhunac igračke može se smatrati izvjesnim odstupanjem od uobičajenog scenarija - suprotni spol je slobodan ući u virtualne brakove, a to se čak ohrabruje i bonusima.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more