Bookmarks

Liga online

Alternativni nazivi: Liga online

liga online - je multiplayer igra nogomet s jedinstvenim 3 D grafiku, koja vam omogućuje da gledati utakmicu bolje nego u stvarnom životu.

online igre Liga Online za ispravan prikaz gameplay daje sljedeće računar zahtjeve budućeg vlasnika tim:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Windows ,

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; brzi Internet priključak,

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Procesor 600 MHz Pentium III ili iznad

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 1 GB RAM-a RAM-a ,

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Video: Kompatibilnost DirectX 9. 0B ili Open GL 1. 1. 3D-grafičku karticu GeForce ekvivalent 32MB i iznad

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Najmanje 1 GB slobodnog prostora na tvrdom disku

i Middot; & nbsp;; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp & nbsp; DirectX 9. 0C

i Middot; & nbsp;; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp & nbsp; Flash Player 9. 0 iznad

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Najnovije verzije pretraživača - & nbsp; Internet Explorera , Opera, Chrome, Firefox , podrška th Java

Ako ste u nedoumici da li vam je potrebno za ligu online prijave, vi ćete imati priliku da testiraju i razumjeti igru, gol za ovu igru. Za to je potrebno je da preuzmete klijent program koji želite instalirati na računalo.

Registracija Online lige u igri je vrlo jednostavan. Prije svega morate sastaviti tim iz liste predložene od strane igrača, a zatim unesite:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; ime

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; lozinku,

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; adresa e-pošte kutija,

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Slika čitanja.

Nakon što potvrdite svoj I-poštu, preuzeti i instalirati igre klijenta, Liga Online registracija je potpun i možete nastaviti izravno na utakmicu.

Početak igrati igru ​​Liga Online, idite na naredbu izbornika. Za početak, morate dati mu ime i zatim odlučiti što boje će se koristiti za nogomet oblik. Iskusni igrači se savjetuje da kupi klub karticu & ndash; Nakon što otvara sve mogućnosti koje postoje u igri, uključujući i pristup svim turnirima.

Liga Online igra ima nekoliko turnira, sudjelovanje u koji je često ovisi o svoje vještine:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; zrak događaja , ona bori tim bez članstvo u klubu;

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; turnir zemljišta , u kojoj su svi igrači na volji;

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; slučaju vode , koji je zatvoren za one čiji je rejting niži nego 1600,

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; slučaju požara , za koji vam je potreban da zaradite rang poena u 1900;

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Zlatne lige , koji je dostupan samo za igrače koji su dostigle nivo 40.

Kada igrate online igra Liga Online, morat ćete mnogo načina kako bi vaš tim jači. Prvo morate proći kroz sve praksu odgovara i dobiti peti nivo igre. Tek tada ćete biti primljena u glavni turnir. Ako smatrate da imate dovoljno iskustva u obuci, to je uvijek moguće dobiti u prijateljskoj utakmici, iako ne treba zaboraviti da je rejting Broji se samo dok učestvuje u službenim utakmicama.

Kao drugo, vi ćete biti u mogućnosti da razviju svoje vlastite taktike i ndash; napad i obrana, kao i bilo koji treći. Ili možete koristiti taktika trenera koji vodi svoj tim do pobede u stvarnom životu. Taktika može da se uključi u meču.

Treće, kada igrate u ligi liniji, možete, zarađivanje novca da kupi velika imena igrača u timu, uključujući golmana, kao i trenera. Forum igre su vruće rasprave kojoj igrači kupiti bolje.

Četvrto, da igraju u ligi liniji puno na vrhu, možete kupiti posebne cipele i druge i laquo; Gadgets & raquo;, povećavajući performanse i karakteristike igrača.

Razvojni tim igre redovno različite čaše i turnire, gdje možete dokazati da je vaš tim je dostojan da nosi titulu najboljeg. Osim toga, možete se pridružiti klan koji će omogućiti vaš tim da učestvuje u posebnim borbe klanova.

Online League igra stvorena posebno za ljubitelje fudbala koji su ranije nisu imali priliku da stave svoje znanje o pobjednički taktiku nogomet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more