Bookmarks

Liga anđela 3

Alternativni nazivi: Liga anđela 3
Igra Liga anđela 3 treba nastaviti12

Ljubitelji fantastične avanture kroz čarobnu zemlju Elysium rado objavljuju nastavak. Igra League of Angels 3 postala je treći dio veličanstvenog šarenog projekta, gdje je suočavanje anđela i zmajeva neumoljivo. GTarcade, nadahnut uspjehom prethodnog rada, dodatno je poboljšao grafiku i učinio zaplet raznovrsnijim. Sada je slika postala potpuno voluminozna, i to je glavna vanjska odlika proizvoda. Da bi pomogli anđelima da obrane svoju zemlju pred mračnim silama, igračima je potrebna League of Angels 3 registracija ili prijava putem društvene mreže.

U svetu magije i čarobnjaštva

Igrača ima priliku zaroniti u vrtuljak izvanrednih događaja, omogućujući vam da zaboravite obične. Počevši u Ligi anđela 3 da se igrate, vraćate se u vrijeme da pronađete desetak čarobnih artefakata i upotrebite ih za uništavanje hordi zmajeva. U ovom trenutku, zlo je dobilo prioritet, oživio je Balleriju i najmoćnijeg zmaja. Ako odgodite sa ispunjavanjem zadatka, zli duhovi će moći izgraditi snagu i tada ništa neće moći zaustaviti pad slavnog Elysium-a. Svaki od 12 elemenata oružja pouzdano se čuva u različitim vremenskim periodima. Preuzimajući ulogu ratnika svjetlosti, morate posjetiti svaki od njih i pobijediti u svakoj bitci da biste dobili sljedeći trofej.

Herojev trnovit put

Igrajte igru u200bu200bLeague of Angels 3 na mreži, svoju svetu misiju. Od 30 znakova odaberite svoje i neprestano ga poboljšavajte novim vještinama. Usput, ovdje možete svog ratnika iz mađioničara lako pretvoriti u tenk, strijelac ili neko drugi. Samo promijenite parametre u njegovim postavkama, a izlaz će dobiti potpuno ažuriranu borbenu jedinicu. Ovo je prikladno, jer možete prilagoditi heroja za nadolazeću bitku, na osnovu slijedećih uvjeta. Odgovorno pristupite kreiranju izgleda, jer svaki detalj daje neke sposobnosti. Asortiman je prilično velik: krila, oružje, uniforme. Postoje i nosači koje treba ukrotiti. Dobivanje pomoćnika, pobjeda u borbama i dovršavanje zadataka postat će mnogo lakši.

Putujući po svetu, videćete mnogo poznatih lokacija zajedno sa novim. Od nadolazećih susreta ne biste trebali očekivati u200bu200biznenađenje, ponekad se nađu horde neprijatelja, ponekad prijateljske jedinice sa zadacima. Odbijanje izvršavanja zadataka se ne preporučuje, jer im se dodjeljuju bodovi iskustva i možete dobiti koristan artefakt. Ako ste upoznati s prva dva dijela rotacionog MMORPG-a, koji se zasniva na potezu, sigurno ćete osjetiti da su neprijatelji u League of Angels 3 iPlayeru postali okrutniji i zamršeniji. Sada, da biste se nosili sa sljedećim zadatkom, trebate potrošiti mnogo više napora, ali nagrada će biti slađa.

Među ostalim inovacijama: 10.0003

  • poboljšana 3D grafika
  • Više zabavne avanture
  • Žestoke bitke
  • Kontinuirani razvoj herojskih vještina
  • Nastanak novih teritorija

Kada je riječ o bitkama, igra League of Angels ostala je vjerna žanrovskom pravcu i ovdje je teško pronaći nešto novo. Poravnavanje snaga i pumpanje ratnika igraju ulogu. Također, strašne tamnice i veličanstveni hramovi, labirinti i arene nisu nestali. Možete se natjecati sa pravim igračima ili obratiti više pažnje na PvE bitke. Naći ćete fascinantne načine prolaska, gdje sudjeluje nekoliko igrača odjednom, ali samo elita će dobiti pehar.

Potop u čarobni svijet bit će zanimljiv i početnicima i iskusnim igračima. Obojica će biti ugodno iznenađeni okolnom ljepotom, koju treba zaštititi od bijesa zla.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more