Bookmarks

Život je čudan: pre oluje

Alternativni nazivi: Život je čudna stvar: pre oluje

Nov život je čudan: prije oluje.

Playeri koji su odsvirali pet epizoda "Život je čudno" (Život je neverovatna stvar), objavljen 2015. godine, sigurno će biti oduševljeni svojom istorijom. Oba proizvoda su napravljena u stilu interaktivnog kina, samo se programer promenio. Ako prvi dio pripada francuskoj kompaniji Dontnod Entertainment, onda je igra Život čudno: prije oluje zamisao Amerikanaca u lice studijskog Deck Nine Games. Igračka je kreirana za takve platforme:

  • PlayStation 4
  • Microsoft Windows
  • Xbox One

Uz programera postoje i druge značajne promjene. Na primjer, umjesto pet epizoda, kao u prvom dijelu, sada ih ima samo tri. Lik po imenu Chloe je govorio drugačijim glasom. Prethodno ju je izrazila Ashley Birch, koja je u ovom slučaju odlučila da se posveti scenariju. Međutim, Ashley je obećao da će osigurati da se glumica, koja je dala svoj glas heroini, drži okvira slike.

O metamorfozama parcela.

U prevodu, nova igra zvuči ovako: "Život je čudna stvar: pre oluje." To znači da nam autori šalju tri godine prije početka glavne priče. U to vreme se Chloe Price sastala i onda se sprijateljila sa Rachel Amber.

Počnite igrati igru ​​Život je čudan: Prije Oluje, uvlačit ćete se u vrtlog složenih znakova. Adolescentkinje su uvijek teško preživjeti razdoblje sazrijevanja, a njima se čini da je sve previše teško, dvosmisleno, kontradiktorno. Traže podršku od prijatelja, i jedini način na koji oni uspijevaju svakodnevno svladati stvarnost koja ih je zadesila.

Kada je Rachel neočekivano saznala da njena porodica dugo čuva strašnu tajnu, to joj je radikalno preokrenulo život. Teške misli, udarci sudbine, nevolje na drugačijoj razini mogu potkopati vjeru u dobro i čovječnost svakoga. Posebno se teško odupiru mladima. Samo prijateljstvo sa Chloe pomaže devojci da se nosi sa situacijom, iako je i sama morala da trpi mnoge tragedije, kao što je smrt njenog oca, gubitak najboljeg prijatelja i mnoge druge događaje. Sve to ne može biti sadržano u jednoj duši, a ne da se slomi. Da bi postojali i prijatelji, da bi se što više podržavali, zamjenjujući istovremeno krhko, ali pouzdano rame.

Download Život je čudan: Prije oluje može biti od rujna 2017. Kako kažu autori projekta, ova igra utiče na društvene aspekte života svakog od nas. Postoje trenuci smrti, gubitka i patnje, ali negativ je kompenzovan manifestacijama iskrenog prijateljstva, ljubavi i naklonosti. Igra je izgrađena na sjajnim emocijama i stoga ne ostavlja ravnodušnim. Chloe se pojavljuje pred nama kao prilično oštra i odlučna djevojka. Da bi ubedila nekoga da se ponaša na određeni način, ona pribegava moći argumenata, ponekad začinivši svoj govor oštrom malom rečju. To možete vidjeti uskoro tako što ćete početi igrati Život je čudan: prije oluje. Kao iu prvom delu, postoje zadaci sa implementacijom raznih zadataka i zagonetki. I učestvovanjem u dijalogu, moguće je odabrati opcije za replike odgovora. Dakle, razvijate alternativne realnosti ispaljivanjem događaja na jednom od mogućih puteva.

B Život je čudan: Pre nego što Oluja obezbedi epizodu bonus igre "Zbogom". U njoj će igračima biti dozvoljeno da nastupaju u ime heroina, Max Caulfield. Oni koji nisu igrali u prvom dijelu bit će zainteresirani da znaju da je to Chloeina djevojka, s kojom je bila upoznata prije susreta sa Rachel Amber. Maks je imao talenat za upravljanje vremenom, ali želeći da ispravi nevolje iz prošlosti, gotovo je povrijedila sadašnjost i budućnost.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more