Bookmarks

Život je feudalni

Alternativni nazivi: Život iz feudala
Život je feudalni: poreklo feudalnog života.

Može se reći da je igra Život Feudalna u mnogim aspektima slična drugim klijentskim multiplayer proizvodima, ali još uvijek ima svoje jedinstvene osobine. Jedna od njih je da se igranje može nastaviti neograničeno, dugi niz godina razvijajući vlastito sivo ili odvojeno domaćinstvo.

Kompanija Bitbox developer, koja je pre nekoliko godina izjavila o svojim planovima za svoju zamisao, napravila je ovaj naglasak. Autori su željeli predstaviti igrače potpuno jedinstvenom igračkom u kojoj je sve što je moguće bliže stvarnosti. Izbor teme srednjeg vijeka može se nazvati uspješnim. Upravo ovaj period privlači ljude svojim komplikovanim načinom života.

Stvarnost feudalizma.

Živeći igru ​​Život je feudalni, vjerojatno čekate neke od privilegija koje su svojstvene ovoj klasi. Ali treba napomenuti da se sadašnja elita i srednjovjekovni razlikuju jedni od drugih, poput ljeta i zime. Danas vladajuća klasa voli da izdaje naređenja i čeka njihovo neposredno izvršenje. U stara vremena, oni su postigli dobro svojim radom. U početku, nemate apsolutno ništa, a na određenom komadu neplodne zemlje morate rasti aktivno. Želite da jedete? Uključite se u poljoprivredu. I svi radovi se razmišljaju o ekstrakciji kamenja iz zemlje, oranju, sjetvi semena, zalijevanju i kontroli štetočina, žetvi. Zatim treba preraditi, osloboditi se slame i brušiti u brašno. Završna faza je pečenje kruha. Kao rezultat toga, trebat će vam mlin za mljevenje i pekara. Ne zaboravite na alate za rad na zemlji. Uostalom, potreban vam je plug, a konji mogu pomoći ubrzati rad na terenu. To dovodi do potrebe stočarstva i izgradnje kovačnice da bi se stvorili neophodni alati i ratovi.

Građevinarstvo se izvodi na sličnom sistemu. Naoružani ste sjekirom, idite do najbližeg šumskog pojasa i sjeći drveće dok drvo nije dovoljno za izgradnju kuće ili druge građevine. Iz rude ili uglja? Vreme je da uzmete kikicu i odete u rudnik. Želite li preinačiti izbornik tablice? To dovodi do ideje da je vrijeme za razmišljanje o širenju ekonomije. Izgradite skloništa za životinje, sijte više usjeva, izgradite dodatne proizvodne zgrade. Kao što možete vidjeti, sve brige zahtijevaju mukotrpan rad. Stoga, da bi naručio potreban broj dasaka u trgovini, a zatim aktivirao funkciju automatske konstrukcije neće raditi. Svuda vam je potrebno direktno učešće, a odatle dolazi čitav sistem igre.

  • Uđite u guild

Više mogućnosti

Za početak morate preuzeti Life is Feudal i istražite mogućnosti prostora za igru.

  • Proširi resurse
  • Proizvodnja alata i oružja
  • Asimilirati različite vještine
  • Učenje o vojnim poslovima
  • Zaštiti svoj domen
  • Proširi teritorij
  • Istraživanje novih područja
  • Create more buildings

Odaberite vlastiti scenario akcija koje će se usredotočiti na poboljšanje osobne imovine ili uspostavljanje naselja pod vašim vodstvom. U tom procesu, kada ste u životu je feudalno igrati, možete voditi farmu, a kada postane dosadno u zatvorenom prostoru, pridružite se cehu, i vaš život će se značajno promijeniti. Da, to će imati određeni rizik, ali će postati mnogo zanimljivije.

U toku igre Život je feudalni možete kreirati vlastite postrojbe za oružane okršaje sa susjedima ili se pridružiti drugima kako bi dobili svoj dio zemljišta ili druge dobiti tijekom kampanja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more