Bookmarks

Les Royaumes Renaissants

Alternativni nazivi: Les Royaumes Renaissants

Igra Royaumes Renaissants je slobodan, međunarodnih i stvarno masivno multiplayer online igra. Nećete morati skinuti ništa - da igraju punu igru ​​u Podmlađeni Britanija potreban samo web browser. Ova igra savršeno oživljava raznih žanrova i ima stratešku ulogu i pored političku komponentu.

Kada ste u Royaumes Renaissants da se igra, možete uronite u doba rane renesanse Europe. Vaš lik će početi da igra ulogu skromnog skitnica, ali ako on neće imati istrajnost, upornost i vještina, zatim, na kraju, vi ćete imati priliku da se popne na hijerarhiju i igraju značajnu ulogu u političkom životu Kraljevine.

Prije predstave Royaumes Renaissants , provjerite je li vaš kompjuter zadovoljava takve sistemski zahtjevi, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp; Pridružite u igri Royaumes Renaissants ne uzima puno vremena i neće izazvati poteškoće:

1.                   Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; registracija & raquo ;;

2.                   Unesite prijava;

3.                   mora unijeti važeću e-mail;

4.                   Unesite siguran lozinku, i ponavljam;

5.                   Select & laquo; registracija & raquo;, i Royaumes Renaissants registracija je gotova.

Igra je objavljen 2004. godine, nakon što je brzo postala klasik, da tako kažem, pozivanje na web utakmicu. Igra Royaumes Renaissants je označena od strane mnogih nagrada, je prevedena na 25 jezika, a njen uspjeh je jednostavno nezamislivo.

Ako ste u potrazi za krvavu bitku, ili najnoviji & nbsp; art 3D, zatim Royaumes Renaissants online će ispuniti sva vaša očekivanja. U ovoj igri, ako želite da napreduju u hijerarhiji ili utjecajnih osoba da preuzme poziciju, morat ćete pregovarati ... & Nbsp; Igra Royaumes Renaissants - je složen i bogat igra u kojoj ljudski odnosi iznad svega.

U doba renesanse, & nbsp; postajete skitnica u novoj Evropi sredinom XV vijeka, a to je potrebno za napredak u društvenom planu. Svi likovi koje ćete naići u igri, je stolar, pekar od koga ćete kupiti kruh, Miller, koji proizvodi brašno, torbar, koja uvozi pšenicu iz dalekih zemalja ... pa čak i gradonačelnik vašeg grada, vaše Županijski sud izvršitelja, sudije, šefovi vojske ili francuske kraljice!

hoćete Royaumes Renaissants da igraju i shvatiti da je ovo veliki svijet, koji se distribuira širom Evrope u 25 jezika: možete, na primjer, da se brod i prijeći Engleski kanal, a mogu se pridružiti Osmanskog carstva. Ali, treba imati na umu prilikom putovanja Royaumes Renaissants online da je politička situacija kaže da ste prešli granicu, i stoga se izazvati sukobe!

Ali ako ove avanture nisu za vas, onda možete odabrati i miran način života. Možda bi radije nastojati da zarade za život u igri Royaumes Renaissants , pomoću polja i raste životinje ili za proizvodnju rariteti za međunarodnu trgovinu ( tapiserije, lokalna alkoholna pića, i tako dalje. D .. ). Zašto ne otvoriti restoran ili bogatstvo u trgovini? Zahvaljujući zaradio kapital bi se lako priuštiti, na primjer, da postane gradonačelnik ili samo sretno živjeti, iz udobnosti svog sela u igri Britanije preporoda.

& nbsp; Od 2004. godine, razvojni tim Shogun stalno obogaćuju svijetu igara & nbsp; Royaumes Renaissants online na redovnoj osnovi. Navigacija, brodogradnja, medicina i bolesti su na taj način dio nedavnim poboljšanjima. I u 2013. godini, novi igrači očekuju nova iznenađenja. Pridružite i istraživati ​​svijetu Royaumes Renaissants online , ako to radite u zube!

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more