Bookmarks

Legionari starog Rima

Alternativni nazivi: Legioners

Browser online role-playing game legionarske Ancient Rome nudi vam zaroniti u stvarnost starog Rima, doživjeti sudbinu svih parnica rimskih legionara, posjetite gladijatorskih kože i učestvuju u borbama u areni. Unatoč činjenici da je internet igra rimski legionari online pozicioniran kao casual zabave, tu je sve što je potrebno za potpuni razvoj karaktera i ndash; sve vrste mogućnosti za izravnavanje, njihovo igranje zakone, zabavna atmosfera i igra mehanike.

Kako nam pišete programere igre, svoj učinak je uspješno testiran u svim preglednicima, tako da legionarske Ancient Rome & nbsp; Možete igrati u bilo zgodno za tebe preglednika. Što se tiče zahtjeva sistem, onda ćemo reći samo da je standard konfiguraciju ureda Computer & ndash; apsolutno prihvatljiva opcija, a ako je računar također ojačan dobar tip procesora Pentium VI, nećete samo igrati u & nbsp; Legionari starog Rima, a & laquo; letjeti & raquo; Za ovu realnost.

Registracija igri legionarske Starog Rima, kao što bi trebalo biti za casual publiku, jednostavan i pristupačan odmah na zvaničnom sajtu. Da bi se registrovali morat ćete posjetiti sajt i kliknite na & laquo; registracija legionarske Ancient Rome & raquo;, došli do prijava, odabrati pol svoj lik, navedite adresu poštanski sandučić i jaku lozinku. Nakon što potvrdite da legionara Starog Rima online registracije & ndash; to zaista vašu inicijativu i link da biste aktivirali svoj račun, možete sigurno ići i laquo; za kruh i cirkuse & raquo;.

Prvo, i laquo; & raquo;, kruh tobish o trošku onoga što će biti vaš lik. Članovi počinju da online & nbsp igrati igre; Legionari starog Rima kao neupadljiv građanka koja ima dušu skoro ništa drugo nego velike aspiracije da postane legionar carstva. Za početak, naravno, važno iskustvo. Gdje mogu dobiti? Idi na trening kamp ima
Ulazi u areni za početnike, kako hoćete i iskustvo, i bonuse. Osim toga, ako se vježba će biti uspješan, automatski ćete pronaći sebe na četvrti nivo igre.

One & laquo; Bread & raquo; Legionar ali svoje vojne karijere, zaradio je zlato. Prvo ćete dobiti novac za rad u štalama - dobro, koji je rekao da je oružje i oklop dobiva lako? U budućnosti ćete biti u mogućnosti da zaradi pristojan način, kao što su crafting i zadatke. A ako ste na početku će igrati utakmicu legionarske Ancient Rome online praktično nenaoružan i bez municije, zatim kao pumpanja može kupiti sve što je potrebno u prodavnici ili Dom Rare Books - oružja i oklopa, a ono što bi trebalo da nosi Imperial vojnik. Usput, postoji veliki izbor od njih, ali možete priuštiti da samo ono što je na raspolaganju za vaš nivo. Podizanje nivoa od najboljih start zadatke. U kafani, naći ćete NPC & ndash; lik iz koga je dobio prvi zadatak. Ovdje ćete naći trener, koji može biti korisno za kupovinu kućnog ljubimca.

će vam biti ponuđen izbor od četiri životinje: medved pas, bengalskog tigra i lavica. U budućnosti će biti moguće ući u klan ili pojedinac druge vrste, oni će biti mnogo jači od ova četiri. A ipak, i ovaj Pet & ndash; dobru zaštitu od vanjskog svijeta, koji je pun predatora, i životinjske i ljudske vrste.

Igra također ima online Legioners automatski borbene. Tobish, prema parametre izabrani neprijatelja, i bitka se odvija bez vašeg direktnog uključivanja. & Nbsp; I na kraju, vi ćete biti obaviješteni o broju bonus iskustvo i koji su zaradili (u slučaju pobjede, naravno).

Osim toga, legionara Starog Rima online igra u kojoj možete posveti struke, četiri od njih ovdje - Smith, radnik, travara, i Cook. Također dostupno uz razvoj posebnih vještina i puno više koji se može odlikuje vrlo pravo riječ i laquo; spektakl & raquo;.

 

Rimski legionari igra online prijave