Bookmarks

Lava Online

Alternativni nazivi: Ljubav Online

Kako mislite o fikciji? Ali da putuju u vremenu? Ako je pozitivan, ne prođe Lava Online. Samo prije nego što počnete da online popuni stranice margine Registar Lava, pobrinite se računalo je opremljeno sa sljedećim:

& bull; brzinu procesora od najmanje 1. 5 GHz

& bull; RAM & mdash; 256 MB;

& bull; 3D video 64 Mb;

& bull; Operativni sustav Win2000 / XP / Vista.

Registracija igri Lava oduševiti vojni dizajn i laquo; prag & raquo;. U stvari, vi ćete biti ponuđena ritual da se u ne tako dalekoj svijet post-apokaliptični budućnosti. Prolazi fazu Lava Online registracija sastoji se od sljedećeg:

1) Uvod korisničko ime (ime pod kojim ćete ući i & laquo; govoriti & raquo; u igri).

2) Password (6 do 16 znakova).

3) Navođenje važeća e-mail adrese i pol.

4) Unesite kod sa slike.

5) Uvođenje i prihvatanje Najčešća pitanja i korisnika ugovora.

nakon što ste, naravno, možete preuzeti igre klijenta, čija instalacija će smanjiti opterećenje na internet kanalu & hellip; ali ako je veza jaka, samo pritisnite gumb i laquo; Play & raquo; i hrabro uranja u uzbudljivu virtualne stvarnosti.

počnete igrati igru ​​Lava Online da se preseli u naselje, nalazi se na sjeveru Afrike. Usput, dizajn geografsko-igra u potpunosti odgovaraju stvarnom terenu afričkog kontinenta. Njegovo prvo iskustvo će morati zaraditi putem ubijanje neprijateljskih jedinica, ili čak pacovi. Ne ustručavajte se i zgrabite sve što će pasti od poražen neprijatelja, jer na taj način možete skupiti puno vrijednosti za njihove naknadne preprodaje.

Ako je tako dogodilo da upravo počeo svirati igre online Lava, vaš cilj za implementaciju potraga, onda morate pronaći lik na kojoj će se družiti glavu znak uzvika. Da je on bavi distribucijom poslova koji donose dosta iskustva, koja kasnije trebaju igrači izlazak iz ove lokacije. Samo ne požuri previše ovom akcijom, jer leđa se nije vratio. Bolje je da se pumpa u svom originalnom lokaciji barem do petog nivoa.

Što više neprijatelja vas to prevladati, više iskustvo će dobiti. Igra je odlikuje Lava online u stvarnom borbi, tako rastresen od borbe se ne preporučuje ili zbog čega. Usput, možete se boriti samo izvan grada granica. Izbor oružja je vrlo raznolik: Lava online igra će vas pitati za pištolje, automatske puške, noževe i hellip; pa čak i mogućnost borbe bez oružja. Vjerujte mi, lokalni bitka će vas oduševiti čak i ako ste & ndash; poznavalac i ljubitelj sličnih strijelaca. A ako ne, što je najvažnije, ne zaboravite da obrate pažnju na zdravlje heroja. Nula znači smrt.

Lava online igra može pohvaliti sa dvije valute:

& bull; & mdash African; Ona svakodnevno se koristi u različite svrhe domaćinstva.

& bull; Gold & mdash; To se može kupiti samo za pravi novac. Koristi se kupiti u igri jedinstveni veshchichek. Ali to nije nužno tako miran: da igra u Lava, provode i laquo; krv & raquo; nemate, ako žele da to učine.

Nekoliko činjenica o parceli. U junu 2012. godine došlo je do snažnog erupcija Yellowstone Volcano i naknadno oslobađanje visoko toksičnih pepela prisiljen da umre od gušenja, desetine hiljada Amerikanaca. Onda je došao hladnoće (što je dovelo do opšti pad poljoprivrede), a opasnost od izumiranja od gladi pretekla stanovnika Zemlje. Stoga, Lava Online igra, a imate ga u Africi, koja ima uvjete da podari priliku ne ugasi ljudski rod, a vi & ndash; jedan od favorita koji je pao ovdje. Samo ovdje i mdash; u nemilosrdnom svijetu Post & ndash; Apokalipsa & mdash; za opstanak moraju boriti ne manje nasilno.

 

Igra Lava Online registracija je