Bookmarks

Labyrinth

Alternativni nazivi: Labirint

labirint & mdash; online igra, čijoj teritoriji je napao tuđinska agresora. Do sada je uspio da sadrži neprijatelja invazije, ali vremenom neprijatelji dobijaju snagu i moć, i oni će uskoro biti spremna za napad novi razarajući udarac. Ovaj svijet treba vašu pomoć! Dobro došli na Maze online!

Ako želite da počne da igra igre online labirint, morate biti sigurni da ispuni uslov: Registracija Labyrinth. Pridružite u igri Labyrinth nije baš standardni način. Čim odete na zvaničnom sajtu, kliknite na Play liniji. Sljedeća vas će se tražiti da stvori lik: odabrati pod i dati mu ime. Prihvatanjem standardnih pravila, dobit ćete do prozora, gdje će se tražiti da prođu obuku bitku kao dokaz da ste u mogućnosti da opstane u ovom svijetu. Nakon toga, ti prijem u probnu površinu.

online igre Maze & ndash; eSports je prva online igra, u kojoj vaš zadatak je pronaći vođa neprijatelja i uništiti ga. Na putu će se suočiti sa dva preprekama: isto kao i vi traže slavnih i ogromne vojske neprijateljskih mutanata. U potrazi za glavnu nagradu ostali igrači će prestati vas ispuniti misiju, nakon svih borbi za titulu najboljeg igrača. Pokušajte biti brži i pametniji od svoje protivnike!

Igrati Maze nevjerojatno uzbudljivo! Kada se u ovom svetu, vi ostavili pobjednika ili gubitnika, ali bez obzira na ishod, vrijeme provedeno u igri, ćete dobiti zadovoljstvo.

U labirint igra je ugriz. Upravljanje ovdje je jednostavan i praktičan, uvelike pojednostavljenje procesa igre i omogućuje vam da se koncentriraju na svoj glavni zadatak. & Nbsp;

Maze igre online besplatno. Razvoj lik je da naučite vještine. To nije neophodno, ali korištenje tih vještina u borbi povećava šanse za pobjedu.

Da biste se kretali u igri će biti pomoću diska. Takođe sadrži stavke koje ste pronašli u bitku. Kretanje karaktera može samo održati na disku, tako da bez njega na bilo koji način. Ova metoda kretanja vas štiti od mutagen, koji je u tlo kontaminirano zemljište, jer dodiruje tlo, ili počinje da mutira. & Nbsp;

Na mirnom području u gradu, možete se opustiti od napornog bitke i dopuna patrone. Prodaja trofeje i oprema mogu se kupiti u tržnom centru. Za proizvodnju željene proizvode ili poboljšanju postojećih stavki može biti u studiju. Desilo se da je sve zadatke koje ćete obično dobiti u restoranu. Tamo će proslaviti dobili nagrade. I uz pomoć portala, možete preći na bilo koji drugi region.

Može se dogoditi da niste izračunati njihove zalihe municije u borbi, a oni nisu sletjeti e su izabrani. U ovom slučaju, nema problema & ndash; na početku svakog nivoa postoji kontejner, koji će se automatski napuniti municiju. Jedina mana da će patrone biti loše kvalitete. Međutim, u kritičnom trenutku je bolje nego ništa.

, ako bilo koji od tri zadatka koji se automatski izdaje na izlazu portala, možete proći kroz borbene nivo. Ne brinite: dok niste upoznati sa zadatkom, tajmer neće početi lokacija. U borbi, vaš lik može postaviti rekord nivo prolaza, i pored toga dobiju kvalitet opremu i sredstva visok potrebne za poboljšanje stvari. Nakon završenog zadatka, karakter će dobiti novac zarađen na trofeje i iskustvo nivo.

Svi borbena igra se javljaju u realnom vremenu. Da bi se postigli određene ciljeve, možete udružiti snage s drugim igračima, pregovara uzajamno. Predmete pronađene oružja, artefakata, municiju i sastojci mogu se prodati na aukciji ili dijeliti ih s drugim igračima. & Nbsp;

namjerno igrati online Labyrinth potrebno taktiku. Nakon što je razvio svoju taktiku, možete lako izvesti zadatke i misije i boriti čudovišta. & Nbsp;

lijepu osobinu igre je jedan od faktora koji nema definirane okvir ne postoji pokret & ndash; Možete slobodno kretati na nivou. Osim toga, veliku nagradu igrača & ndash; Jackpot & ndash; u stalnom porastu. Požurite proći labirint registraciju i pridružite nam se!

 

Maze online registracije