Bookmarks

World Cup

Alternativni nazivi: World Cup

Svjetsko prvenstvo Online & ndash; je multiplayer browser igra u žanru i laquo; Football Manager & raquo;, u kojoj igrač se ponaša kao vlasnik nogometnog kluba, jedan od 16 profesionalnih fudbalskih liga.

Svjetsko prvenstvo online igra ne zahtijeva instalaciju igre klijenta i dostupan je u svakom pretraživaču. Za početak igre, potrebu za registraciju Svjetskom kupu: možete unijeti u igru ​​uz pomoć društvenih mreža, kao što je, Mail. ru, Facebook, Classmates, VKontakte (ako je registriran račun u jednoj od njih), ili direktno sa stranice preko obrazac za registraciju (u polju Tip podataka e-pošte, lozinka, pristajete na Pravila igre i pritisne dugme i laquo; up & raquo;). U ovom trenutku se pridruže u igri Svjetsko prvenstvo završava, a onda moraju stvoriti postavke igre: pop-up novi prozor, unesite u odgovarajuća polja korisničko ime (nadimak), ime budućnosti kluba, izbor Nacionalne lige iz 16 različitih zemalja i pritisnite & laquo; Sljedeći & raquo;. Zatim, u sljedećem ekranu će se tražiti da donese obuku na igru ​​(poželjno je uzeti! ), Ili napustiti ga. Pa, sada možete pokušati igrati igre online Svjetsko prvenstvo.

Glavni cilj igre je da kupi i obuku igrača, kao i da se izabere najoptimalnije taktika igre i razviti infrastrukturu kluba. Osim toga, na potrebu da se uključe u daljem podizanju vlastite mlade igrače i sudjelovati u različitim nacionalnim turnirima.

Glavni cilj igre - stvaranje najuspješnijih fudbalskog kluba u projektu.
U prvu pobjedu u igrama, tim će dobiti 1. nivo. Dostizanje nivoa tim 2. do prvenstvo se automatski proglašen odabranoj državi (u ovoj fazi bi se ispasti). Postizanje novi nivo, možete preći na vrhu let, koji će biti dostupan na novu strukturu infrastrukture kluba, i više atraktivnih turnira. Da biste prešli na svaki novi nivo, dobijate određenu količinu iskustva, koji se daje za sudjelovanje u igrama (za pobjedu - 3 boda za remi - 1 bod).

Svaki igrač ima svoju poziciju u igri, a svaka stavka ima svoje karakteristike. Ovdje su glavne karakteristike igrača u projektu online igra Svjetsko prvenstvo:
- & nbsp; & nbsp; & Nbsp; golman (brzina, agilnost, reakcija);
- & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Defender (brzina, rješavanje problema, označavanje, kontrola lopte, preciznost brzina);
- & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Vezni i Naprijed (brzina, kontrola lopte, preciznost štrajkovi, udar, preciznosti brzina).
Nakon svake utakmice karakteristika igrača mijenjaju i njihova nivo učinka ovisi o različitim uvjetima, kao što su: nivo trenera i trenerskog tima, važnost utakmice, i tako dalje. D.

To je važno za igrače igraju individualnog učinka
Talent - što je veći igrač talentu, brže razvija.
P .. spremnost & ndash; Mjeri koliko igrač je spreman za meč.
Moral & ndash; što je veća brojka, igrač osjeća uvjeren na terenu.

Svaki igrač ima set platu, koja varira ovisno o iskustvu i vještina (viši razred, to je veća zarada).
Za igrati online Svjetsko prvenstvo može učestvovati u raznim prijateljskim utakmicama i turnirima, branje njegov tim za najprikladnije stilu: Brzo lopta igra, obično igrao u dodavanje ili dribling.

Svjetsko prvenstvo online igra omogućuje za sve igrače da se utvrdi status: Ostavite tim, pripremljen za prodaju ili odbaciti.

Play the World Cup će biti zanimljivo za sve koji nisu ravnodušni prema fudbalu. Ako neko će biti nekih pitanja o ovoj igri, dostupna podrška će uvijek trebati pomoć. Ovaj pregled naznačeno, nisu sve osobine ove igre projekta, jer je dovoljno velika i funkcionalan. A zahvaljujući pristupačne i razumljive informacije sadržaju, mnogo se može naučiti u igri.

Da igrati u Svjetskom kupu, ne treba mnogo, samo želja, želja da ostvare svoje ciljeve, i naravno, Svjetskog kupa online registraciju! & Nbsp; & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more