Bookmarks

Crystal Eternity

Alternativni nazivi: Kristall Vechnosti

Crystal vječnost online & ndash; Ovaj besplatni MMORPG besplatno browser game, gdje razvoj događaja u svijetu u kojem je bio veliki artefakt & ndash; Crystal Eternity podario od drevnih bogova. Ali sa stoljećima civilizacije, koji žive u ovom svijetu, pala u padu zbog žudnja za moći, pohlepe i zavisti, a potom su bogovi podijeliti kristal u nekoliko fragmenata i rasuta širom svijeta i hellip;
& nbsp; & hellip; morate saznati gdje je ovi fragmenti, i kako ih sastaviti u koherentnu cjelinu. No, prije nego što prođe Crystal vječnost online prijave, možete igrati na glavnoj stranici će se tražiti da probate demo bitka, kako bi se shvatiti da, će ste zainteresovani ili ne.

Pa, nakon što je test demo bitka, ako imate čvrsto odlučili da smo zaslužili ono što testirati svoje sposobnosti u online igra Crystal vječnost, ulazak u polje za registraciju e-mail, i lozinku. Na ovaj datum Crystal vječnost će biti gotovo.
Osim toga, od vas će se tražiti da odaberete jednom od dva stanja: Severne alijanse ili carstva južne otoke, koji su nekada bili ujedinjeni i prijateljski ljudi sebe nazivaju - Empire svjetlosti.

Nakon izbora države, da izaberete klasni karakter: to može biti zaposlilo ili početnik.
Crystal vječnost online igra nudi vam junak serije zanimanja: Herbalist, Alchemist, Prospector, Jeweller, Inking, Fisherman, doktore i Executioner. No, imajte na umu da je doktor i Executioner međusobno isključuju (koji je, ako ste izabrali profesiju doktora, dželat, nije mogao dobiti, i obrnuto). Putem trgovine, vaš lik može povećati nivo vještine.

igrati igre online Crystal vječnost, u borbama sa neprijateljem, vaš lik će primiti slavu koja je do potrebnog broja, bit će automatski zamijeniti za titulu. Ovi naslovi daju svoj lik mogućnost da kupuju u posebnim vojsci prodavnicama unikatnih predmeta (opreme).

U igri Crystal vječnost online, vaš lik ima sposobnost da poboljšate performanse svojih stvari. Ova opcija se zove - Oštrenje. Predlažem bliži pogled na mogućnosti ove funkcije: Dakle, i laquo; izoštriti & raquo; Možete prerušiti se bilo koji komad opreme, izuzetak - borbene zone i borbenih ruksaka. Oštrenje povećava do određene vrijednosti jedan od karakteristika objekta: izdržljivost, snaga, agilnost, inteligencija, volja, mudrost ili moral. Iznos za koji se povećava odgovor ovisi o ovoj temi, koja je služila za oštrenje. Ono što specifičnosti naoštren, nasumično odabranih iz dostupnih karakteristika stvari.

Vrste predmete koji vam mogu pomoći da napraviti i laquo; & raquo;: oštrenje oštrica mast impregnacija energetike, energetske kristal filigranske jačanje, jačanje runa simbol energije i Universal pojačalo.

igrati online Crystal vječnost, možete pumpa vaš lik učešćem u & nbsp; trivijalne zadatke i učestvuje u lovu na čudovišta / životinje. Kao bonus, vaš heroj će dobiti iskustvo, ugled poena, kao i novac i korisne stvari.

U ovoj igri, vaš lik ima priliku proslaviti vjenčanje sa njegovi izabranici. Nakon ceremonije vjenčanja, svadbe redara vaš heroj i njegova zaručnica će biti u mogućnosti koristiti bonus burme.

Play Crystal Eternity & nbsp; To može biti ujedinjeni u klanovima i sudjelovati u masivnom borbi s čudovištima u posebnim slučajevima, kao iu globalnim PvP-borbe.
Ako sve to zanimljivo i spremni ste za nevjerojatan avanturu, zatražio da se registruju u igri Crystal vječnost.
Crystal vječnost Predstava će biti zanimljivo svima!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more