Bookmarks

EDGE OF THE WORLD

Alternativni nazivi: EDGE OF THE WORLD

Edge of the World Online & ndash; je besplatan klijent ulogu-RPG igra, koji je napravljen u stilu Fallout. Ova igra vas vodi u 2061 u postapokalipsichesky svijetu gdje imate da se suoči sa različitim mutanti za opstanak u preživjeli otocima.

Da biste se pridružili igri, vi ste pozvani da Edge of the World Registar. Isti Edge of the World online registracija nije komplikovan: nakon što instalirate igru ​​klijenta, unesite login, lozinke i e-mail. Nakon toga ćete izabrati za klasu svoj lik i stvaraju sliku o tome (izgled). Među klase u igri Edge of the World online traži da odaberete sljedeće opcije: Fighter, Rogue, Hunter, Shaman, Atlanta, liječnik i tehničar. Svaka klasa ima svoje karakteristike: Snaga, Dexterity, Ustav, percepcija i mentaliteta. Polazišta su raspoređeni za svaku klasu drugačije. Osim performanse, svaki razred u online igra Edge of the World, postoji zajednička i jedinstvene sposobnosti (kao i oni u ovoj igri puno, sada smo ih svi neće, i da ih upozna, možete izravno na ofsayte pridružiti igri). Osim toga, svaki lik ima više osnovnih parametara: nivo zdravlja, nivo fizičke energije i razinu mentalne energije. & Nbsp;

Igra je kraj svijeta ima širok & nbsp; izbor oružja, ovdje ima: Kontakt oružja, hladnim oružjem, bacili oružje, biološko oružje, zamke, Pistolsa, Shotguns i samostrela (važno je napomenuti da su patrone u igri su rijetki i skupi, alternativa može biti od čeličnih kuglica ležajeve).

Osim oružja, u ovoj igri postoji veoma veliki izbor opreme, u rasponu od čaša i kacige, a završava s cipelama i tenisicama i hellip; (pogledati ofsayte kao stvarno jako veliki izbor).

A sada o gameplay: prije igri podvizima, vidjet ćete na zabavan film o svojim pričama snimanje lokalnih Papuans, a onda će se sastati sa svojim prvim i laquo; nastavnik-Quest davalac & raquo;, koji vam govori ono što trebate učiniti.

vaš prvi lokaciji u Edge of the World online igre, će Bay, koja je dominirala vođa (on će vam reći korisne informacije za vas pustiti u lokalnim zakonima, daje Quest zadatke, i ako je potrebno - kredit), kod nas možete kupiti, ili prodati stvari, izliječiti, dostaviti vrijedne stavke u skladište, i tako dalje. D. & Nbsp; U igri, osim za Boku, još uvijek postoji takav grad kao Chimer Tau Fortshtad, Base Volkov i Sizif. Nakon razgovora sa NPC u Boki, možete dobiti ih da rade na prijedlog (u obliku zadatke). Osim Quest poslova iz NPC se mogu naći korisne informacije, kao i za razmjenu stvari.

igrati igru ​​Edge of the World online igranje na lokacijama sa određenim vjerojatnost i učestalost će biti razne predmete (različitih objekata pasti sa različitim vjerojatnosti), sređivanje njih, oni će pasti u inventar. Zbog demontaža i montaža ovih stavki, možete kreirati svoj novi predmeti (montaža je moguća ako su potrebne stavke i recepata).

Igrajte Edge of the World, vi će se sastati s puno jedinstvenih i opasne čudovišta, koji se generiraju nasumično ovisno o vrsti lokacija, kao što su Island i njene udaljenosti od sela. Vijesti & nbsp; s ovim ljudima komuniciraju i trgovinskih pregovora ne mogu jednostavno ih uništiti, au slučaju pobjede nad njima u borbi, vi ćete biti u mogućnosti da pokupi njihove trofeje. Prisustvo čudovišta u ovoj igri je prilično velika i raznolika: Brooks Pigbul, Teradog, Aori, Aodra, Heliczer, Helitsid, Rader, Mezoid, fanatici i sidro (svaka je jedinstvena na svoj način).

Osim borbe s čudovištima, također ćete biti prilika za mjerenje svoju snagu protiv drugih igrača u PvP-u lizi.

Ako se iznenada za vrijeme borbe, vi biti povrijeđeni, od vas će se preselili u najbliže bolnice ili kolibi šamana, da ozdravi rane.

Imate mogućnost stvaranja klan ili ući u već postojeće, kao i pridružiti jedan od 3 Alliance: Northern Alliance, Bratstvo i Saveza.

Na kraju svijeta možete igrati, ne samo u borbi arene, i opuštanje u baru igraju u kasinu za mini-igre: rulet, Tsiklon2, Bones, borbe u vazduhu i drugi.

U svijetu Edge of the World online igra ima svoju igru ​​valutu & ndash; matice.

igrati online igra Edge of the World, možete razgovarati sa drugim igračima (putem chat), a nose sa sobom razmjenu popisa stavki.

Pridružite se igra Edge of the World, će se otvoriti prije nego što je svijet!

 

EDGE OF THE WORLD online prijave