Bookmarks

Corsairs: Grad napuštene Ships

Alternativni nazivi: Corsairs: Grad napuštene Ships

Corsairs: Grad napuštene Ships - uloga-igranje video igre RPG, simulator. Igra se Corsairs: Grad napuštene Brodovi razvio i objavio Akella u ruskom suradnji sa Seaward. ru. On je pušten kao jedan od dijelova nastavak serije igara o pirat život u prostranstvu Kariba - Corsairs. Ova verzija je prilika da se poboljša u onim detaljima koji, za određene razloga, nisu u početku ispao. Neki serije igre su ne samo za naše sunarodnike, kao i dalekim zemljama.

Za proces igra, i općenito sa parceli od igre, preporučujemo vam prezentirani na internetu, Corsairs: Grad napuštene Brodovi videa i pročitati pregled. Zatim ćete posjetiti stranicu gdje možete igrati Corsairs: Grad napuštene Brodovi preuzimanje.

Vaš lik će biti izabran za suzdržanost od tri podnesaka:

• Peter krvi;

• Jan Stace;

• Diego Espinosa.

Peter krvi - doktor, izgleda da prođe najteže testove. Ali cilj da postane najbolji Sea Wolf.

Jan Stace - trgovac - varalica. On je služio kao plaćenik u Europi. U Karibima nadajući se da će profitirati od trgovanja.

Diego Espinosa - da dobiju priznanje od najbogatijih kreće na put i avantura na Karibe.

U odnosu na prvu verziju, tu se pojavljuje novi lik, doktor - Peter krvi. On se pojavljuje s ciljem da ozdravi bolesne na imanju u Engleskoj. I onda on biva uključen u svim glavnim parceli od igre.

A glavni zaplet igre je da morate ići skroz na Corsairs: Grad napuštene Brodovi zadatke i zadatke. U skladu s tim dobiti ohrabrenje za njih, u najboljem slučaju, novi napredni brodova.

Tijekom igre možete izabrati svoju zemlju strani vidjet ću dok prolazi posao na njenoj teritoriji: Engleska, Francuska, Španjolska i Nizozemska. Svi ovi narodi imaju svoje karakteristike koje ćete naučiti tijekom igre.

Također je ažurirana u igri Corsairs: Grad napuštene Brodovi oružja. Uklonjena zbog loših rezultata animacije vrsta, kao što su bokseri i kandže. Ali tu su razrađeni i poboljšana pokret u borbi s nekim oružjem.

Naravno, igra Corsairs: Grad napuštene Brodovi novac igra važnu ulogu. Budući da je za zlatne groznice svi pirati svijeta. Nema blago u igrama ovog žanra nisu kojima se ne da ići.

Igra City napuštene Brodovi, kao što je rekao, dobar je poboljšana verzija prve verzije. To se odnosi prije svega na grafike sliku. Uostalom, tu je bio ugodan sliku, zahvaljujući grafike i animacije, koji je na pristojan nivo. Bez izmjena i dopuna zvučne datoteke, jer je već na zadovoljavajućem nivou.

Tako da je vrijedno da se oprobaju u piratskih junaštvo na primjeru ruskog igra vještine. Ne zaboravite da savjetuje svojim drugovima.

Vi ste već počeli tražiti mjesto gdje možete igrati Grad napuštene Brodovi skinuti? Naravno, da. Dakle, dobra igra za vas!

 

Corsairs: Grad napuštene Ships